Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπανεκκίνηση της διαδικασία του πλειστηριασμού για δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα
Ξενοδοχεία

Επανεκκίνηση της διαδικασία του πλειστηριασμού για δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα

Η Eurobank προκηρύσσει νέο πλειστηριασμό για τα πολυτελή ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace, στην Ελούντα, με αρχική τιμή 300 εκατ. ευρώ.

Μία νέα εξέλιξη που αποτελεί σημαντικό σημείο στον τομέα της φιλοξενίας, η Eurobank προχωρά στην προκήρυξη νέου πλειστηριασμού για δύο ξεχωριστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα 5 αστέρων, το Elounda Beach Hotel & Villas και το Elounda Bay Palace, που βρίσκονται στην καρδιά της Ελούντας, έναν από τους πλέον πολυτελείς προορισμούς στην Κρήτη. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις ανήκουν στον Όμιλο Μαντωνανάκη στην ΗΛΙΟΣ ΑΕ και αναμένεται να εισέλθουν εκ νέου σε διαδικασία πλειστηριασμού την 15η Μαΐου 2024, με τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης → Ανακοπή του πλειστηριασμού των δύο πολυτελών ξενοδοχείων της ΗΛΙΟΣ ΑΕ στην Ελούντα

Η πρώτη προσπάθεια πλειστηριασμού για τα εν λόγω ξενοδοχεία προγραμματιζόταν για τις 6 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω ακύρωσης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, εξαιτίας τυπικών παραλείψεων στη διαδικασία. Η νέα απόφαση της Eurobank να προχωρήσει σε επανεκκίνηση της διαδικασίας έρχεται μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας για τα εμπλεκόμενα μέρη και αναδεικνύει τη σημασία αυτών των ακινήτων για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο όμιλος Μαντωνανάκη έχει εκφράσει την ικανοποίησή του για τις τελεσίδικες αποφάσεις των αρμόδιων δικαστηρίων, οι οποίες φαίνεται να τον δικαιώνουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024