Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακοπή του πλειστηριασμού των δύο πολυτελών ξενοδοχείων της ΗΛΙΟΣ ΑΕ στην Ελούντα
Ξενοδοχεία

Ανακοπή του πλειστηριασμού των δύο πολυτελών ξενοδοχείων της ΗΛΙΟΣ ΑΕ στην Ελούντα

Elounda Beach Hotel & Villas
Elounda Beach Hotel & Villas

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε την ανακοπή του πλειστηριασμού των δύο πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελούντα.

Δεκτή έγινε το Σάββατο από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την απόφαση 454/224, η αίτηση ανακοπής που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Παντελής Μαντωνανάκης της ΗΛΙΟΣ ΑΕ ώστε να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός δύο ξενοδοχείων στην Ελούντα, με τιμή εκκίνησης 300 εκατ. ευρώ. Ο πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, 6 Μαρτίου σύμφωνα με δημοσίευμα στο patris.gr

Διαβάστε επίσης → Ανατροπές στον πλειστηριασμό των δύο ξενοδοχείων της Ήλιος AE

Ο πλειστηριασμός αφορούσε το πεντάστερο συγκρότημα Elounda Beach Hotel & Villas δυναμικότητας 249 δωματίων και το πεντάστερο Elounda Bay Palace, το οποίο είναι δυναμικότητας 266 δωματίων και ανήκει στις μεγαλύτερες μονάδες και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την 5η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της κατηγορίας των πεντάστερων της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την ανακοπή, η πλευρά Μαντωνανάκη έχει ασκήσει αναίρεση κατά απόφασης του Εφετείου, που έχει κρίνει έγκυρη την καταγγελία του ομολογιακού δανείου ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ από τις πιστώτριες τράπεζες. Και αισιοδοξεί ότι θα πετύχει την τελική νίκη και δικαίωσή της.

Η αναίρεση συζητείται στις 11 Μαρτίου στον Άρειο Πάγο. Σημειωτέον ότι εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι η Eurobank.

Ο ξενοδόχος πέτυχε άλλη μια νίκη όταν κατάφερε να αυξηθεί η τιμή εκκίνησης των Elounda Beach και Εlounda Bay. Η πρόεδρος των Πρωτοδικών αποφάσισε ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες παρουσιάζουν λειτουργική ενότητα και αποτελούν ένα ενιαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα, αυξάνοντας την τιμή εκκίνησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024