Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕνδυνάμωση της τουριστικής προσφοράς της Κρήτης μέσω σρατηγικής συνεργασίας με την Περιφέρεια
Συναντήσεις

Ενδυνάμωση της τουριστικής προσφοράς της Κρήτης μέσω σρατηγικής συνεργασίας με την Περιφέρεια

Η Ένωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συζήτησαν την αναβάθμιση του τουριΗ Ένωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συζήτησαν την αναβάθμιση του τουρισμού και τη δημιουργία κοινού brand name για τα καταλύματα Ηρακλείου.σμού και τη δημιουργία κοινού brand name για τα καταλύματα Ηρακλείου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ανέπτυξε έναν εποικοδομητικό διάλογο για την περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου στην περιοχή. Η συνάντηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο κ. Χριστοδουλάκη Γεώργιο, τη γενική γραμματέα κα Βλαστού-Τσακονίκου Στέλλα, την αντιπρόεδρο κα Μαρκάκη Πέπη και το μέλος κ. Καρανδινό Στέλιο να ενημερώσουν τον περιφερειάρχη για τις προγραμματισμένες δράσεις της ένωσης.

Αυτές οι δράσεις αποσκοπούν στην ενίσχυση της τουριστικής προσφοράς μέσω της δημιουργίας ενός κοινού brand name για τα τουριστικά καταλύματα και την προώθηση της τουριστικής επιχειρηματικότητας. Ο κ. Αρναουτάκης, αναγνωρίζοντας τη σημασία των προτάσεων, δεσμεύτηκε να στηρίξει τις προσπάθειες της Ένωσης με στόχο την επέκταση της τουριστικής σεζόν και την προστασία των τουριστικών καταλυμάτων.

Κατά τη λήξη της συνάντησης, ο κ. Χριστοδουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραγωγική συνεργασία και τόνισε τη σημασία της απερίφραστης στήριξης του κ. Αρναουτάκη προς τον τουριστικό κλάδο, ευχαριστώντας τον για την προθυμία του να συνεργαστεί στενά με την ένωση για την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων στην Κρήτη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024