Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΥπόσχεση για συνεργασία και επίλυση προβλημάτων από τον νέο Δήμαρχο Χερσονήσου
Συναντήσεις

Υπόσχεση για συνεργασία και επίλυση προβλημάτων από τον νέο Δήμαρχο Χερσονήσου

Ο δήμαρχος Χερσονήσου υποσχέθηκε συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων του τουρισμού και καθημερινότητας, σε συνάντηση με την Ένωση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον νέο δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και στο ΔΣ της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και αφού οι εκπρόσωποι της Ένωσης “Φιλοξένια” ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης και η γ. γραμματέας κα Βλαστού – Τσακονίκου Στέλλα έδωσαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο, προχώρησαν σε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την τουριστική δυναμική του Δήμου.

Τα μέλη της ένωσης παρέδωσαν στο δήμαρχο υπόμνημα με αριθμημένα προβλήματα υποδομών αλλά και διαχείρισης της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες σε όλη την εμβέλεια του Δήμου ενώ ο πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης πρότεινε τη δημιουργία ομάδας εργασίας τουρισμού με τη συμμετοχή φορέων και επικεφαλής το Δήμο με σκοπό την τουριστική προβολή.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχει έτοιμο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που αφορά στο σύνολο της παράκτιας ζώνης και θα συνεργαστεί με κάθε ενδιαφερόμενο για επίλυση θεμάτων καθημερινότητας.

Με τη λήξη της συνάντησης ο κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το νέο δήμαρχο Χερσονήσου κ. Δοξαστάκη, ανταλλάξαμε απόψεις εκθέτοντας του τα προβλήματα υποδομών και διαχείρισης καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου και δεσμευτήκαμε ότι η ένωση μας θα βρίσκεται στη διάθεση της δημοτικής αρχής για κάθε θέμα που θα χρειαστεί αλλά θα παρακολουθούμε και κάθε ενέργεια που δεν θα προάγει την εξυπηρέτηση της τουριστικής δραστηριότητας.»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024