Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣημαντικό workshop της ChooseGreece στο Βελιγράδι ενισχύει την Ελληνο-Σερβική τουριστική συνεργασία
Workshops

Σημαντικό workshop της ChooseGreece στο Βελιγράδι ενισχύει την Ελληνο-Σερβική τουριστική συνεργασία

Συναντήσεις B2B στη Σερβία
Η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε συναντήσεις Β2Β με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων εξερχόμενου τουρισμού της Σερβίας

Πάνω από 60 σερβικά τουριστικά γραφεία συμμετείχαν στο επιτυχημένο workshop της ChooseGreece στο ξενοδοχείο Moskva, στο Βελιγράδι, ενισχύοντας την ελληνο-σερβική τουριστική συνεργασία.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από εξήντα Σέρβικων τουριστικών γραφείων εξερχόμενου τουρισμού ολοκληρώθηκε το workshop της ChooseGreece στο Βελιγράδι την περασμένη εβδομάδα.

Στο workshop που διοργανώθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Moskva Hotel συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Βόλου, Γεώργιος Παπαμακάριος, ο Προέδρος Ξενοδόχων Μαγνησίας Γεώργιος Ζαφείρης, ο Υπεύθυνος Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Μανώλης Ντουγκάκης, ο Εντεταλμένος Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, Κωνσταντίνος Γασπαράκης, η Υπεύθυνη Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Μελίνα Δρουβή, και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρίκαλων, Δημήτρης Τσιόλας.

Ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στην Σερβία, Γιώργος Κακούτης

Ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στη Σερβία, Γιώργος Κακούτης έδωσε συνέντευξη στη Σέρβικη τηλεόραση

Το workshop τίμησε με την παρουσία του ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στην Σερβία, Γιώργος Κακούτης ο οποίος παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα τουριστικά προϊόντα όλων των γεωγραφικών ενοτήτων της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της Σερβίας (YUTA), η Ελλάδα είναι ο νούμερο ένα δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Σέρβους, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο τουρίστες να επισκέπτονται τη χώρα μας. Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, πέραν από τους κλασσικούς δημοφιλείς προορισμούς της Βόρειας και κεντρικής Ελλάδας όπως Χαλκιδική, Πιερία, Θάσος, Σκιάθος, οι Σέρβοι πλέον φτάνουν σε ολα τα σημεία της Ελλάδας και μέχρι την Κρήτη.

Παρουσίαση Χανίων

Οι εκπρόσωποι των Δήμων και των Επιμελητηρίων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα τουριστικά προϊόντα που προτείνουν στα τουριστικά γραφεία της Σερβίας

Στο πλαίσιο του workshop οι εκπρόσωποι των Δήμων και Επιμελητηρίων παρουσίασαν ειδικά τουριστικά προϊόντα για τα Σέρβικα τουριστικά γραφεία και συμμετείχαν σε Β2Β συναντήσεις για την αναγνώριση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών των τουριστικών γραφείων. Παράλληλα, οι Έλληνες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνεντεύξεις σε εκπροσώπους των Σερβικών μέσων ενημέρωσης που παρευρέθηκαν.

Το workshop ολοκληρώθηκε με ελληνικά εδέσματα που ετοίμασε η ομάδα των chef του Moskva Hotel και με την κλήρωση δώρων που προσφέρθηκαν σε τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024