Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα στο Βελιγράδι
Εκθέσεις

Παρουσίαση της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα στο Βελιγράδι

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση

Στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITF 2024, η Ελλάδα, πρώτη επιλογή των Σέρβων για διακοπές, προβλήθηκε ως τιμώμενη χώρα, ενισχύοντας την τουριστική της εικόνα και προσφέροντας ευκαιρίες για ανάδειξη νέων προορισμών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Την δεύτερη μέρα της λειτουργίας της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (International Tourism Fair) ITF 2024 στο Βελιγράδι όπου τιμώμενη χώρα ήταν φέτος η Ελλάδα, ο ΕΟΤ Σερβίας διοργάνωσε παρουσίαση της χώρας μας σε τοπικούς δημοσιογράφους και επισήμους ενώ ακολούθησε και ελαφρύ δείπνο.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή των Σέρβων για διακοπές κυρίως λόγω των ωραίων παραλιών μας, αλλά και επειδή νιώθουν πολύ άνετα με τον ελληνικό λαό. Αρχικά επισκέπτονταν τους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, αλλά τώρα τα πακέτα που προωθούν τα μεγάλα Σερβικά τουριστικά γραφεία έχουν πολλούς προορισμούς ακόμα και την Κρήτη.

Ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στη Σερβία κ Γιώργος Κακούτης δήλωσε στο TravelDailyNews ότι “ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η χώρα μας είναι τιμώμενη χώρα στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου ITF 2024, διότι η αγορά είναι πολύ σημαντική ιδίως στις Περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας. Ο ΕΟΤ εντείνει τις προσπάθειες του για να γίνουν γνωστοί ακόμα περισσότεροι προορισμοί σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσει το Σερβικό κοινό τι μπορεί να βρει σε όλη την Ελλάδα για τις διακοπές του. Παρότι η Ελλάδα είναι πρώτη προτίμηση των Σέρβων πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης ακόμα περισσότερο διότι έχουμε πολλά να τους προσφέρουμε και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και στην Κρήτη, στο Πήλιο, και στη Πελοπόννησο.”

Στις 11 Απριλίου θα διοργανωθεί με την υποστήριξη του TravelDailyNews εκδήλωση Β2Β με Σερβικά γραφεία και δημοσιογράφους όπου αρκετές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και ξενοδοχεία θα παρουσιάσουν το προϊόν τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024