Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΈναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας
Τουριστική πολιτική

Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

OLGA_IAPAN

Η κα Κεφαλογιάννη ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024, στόχος του οποίου είναι η προώθηση του πολιτισμού και η ενίσχυση των ταξιδιωτικών ροών μεταξύ των δύο χωρών.

Η  έναρξη του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Ιαπωνίας δόθηκε επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση της Ιαπωνικής Πρεσβείας, με την ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων της Α.Μ. Αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας και στην οποία είχε προσκληθεί η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

OLGA_IAPAN

Όπως τόνισε η υπουργός, παρά το ότι την Ελλάδα και την Ιαπωνία χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα, τα δύο έθνη και οι λαοί μοιράζονται πολλά κοινά και κυρίως έναν βαθύ σεβασμό για την παράδοση και τη φιλοξενία.

Η Ιαπωνία προσβλέπει στην αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα μας και έχει δεσμευθεί στην υλοποίηση σειράς δράσεων στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού – Τουρισμού, με εμβληματικότερη τη συμμετοχή της στα “Ποσειδώνια 2024″. Κατα τη διάρκεια του έτους το επίσημο λογότυπο που θα χρησιμοποιηθεί ως οπτική ταυτότητα των τιμητικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι έργο της ζωγράφου-χαράκτριας Μυρσίνης Βαρδοπούλου και πρόκειται για μια σύνθεση των γραμμάτων G (από το Greece = Ελλάδα) και J (από το Japan = Ιαπωνία), στα χρώματα του μπλε και του κόκκινου που χαρακτηρίζουν τις δύο χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024