Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΕπιτυχημένη βραδιά παραδοσιακών χορών και μουσικής στην Αρχαία Ολυμπία
Προορισμοί

Επιτυχημένη βραδιά παραδοσιακών χορών και μουσικής στην Αρχαία Ολυμπία

Ιάπωνες

Εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών και μουσικής από Ελλάδα και Ιαπωνία έλαβαν χώρα στην Αρχαία Ολυμπία, ενισχύοντας την πολιτιστική ανταλλαγή.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά παραδοσιακών χορών και μουσικών από το Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας και την αντιπροσωπεία της Ιναζαβα (Ιαπωνία) αντίστοιχα.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ολοκλήρωσε χθες βράδυ τις επετειακές εκδηλώσεις του για τη Τελετής Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», υποδεχόμενος στον αύλειο χώρο του Παλιού Δημαρχείου παιδιά από την Ελλάδα και την Ιαπωνία, τα οποία μας μύησαν στην παράδοση των δύο χωρών.

Το απόγευμα της Τρίτης, στις 19:00, το Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας εκτέλεσε παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας, ενώ η αντιπροσωπεία της Ιναζαβα ταξίδεψαν τους θεατές σε μια μαγική διαδρομή στην ιαπωνική παραδοσιακή μουσική taiko, με τύμπανα.

Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία της Ιαπωνίας, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, παρέθεσε δείπνο στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους συντελεστές της διοργάνωσης και αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα, ευχές και μοναδικές εμπειρίες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024