Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιτυχημένη διοργάνωση της 25ης Έκθεσης Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Εκθέσεις

Επιτυχημένη διοργάνωση της 25ης Έκθεσης Τουρισμού Travel Expo Cyprus

Κύπρος
Ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστας Κουμής.

Η 25η Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus, με οργανωτές τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και την Display Art Plc, προσέλκυσε πάνω από 10,000 επισκέπτες, παρουσιάζοντας ποικιλία ταξιδιωτικών πακέτων.

O Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTΤA) και η εταιρεία Display Art Plc διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την 25η Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus που πραγματοποιήθηκε από τις 19 – 21 Απριλίου 2024 στον εκθεσιακό χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου. Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσαν από κοινού ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Πέραν των 10.000 χιλιάδων επισκεπτών, Κύπριοι και ξένοι, επισκέφθηκαν την έκθεση και ενημερώθηκαν για τις προσφορές σε ταξιδιωτικά πακέτα που τους προσφέρονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και τα ταξίδια γενικότερα.

Από την πλευρά τους οι εκθέτες εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την επιτυχία της Έκθεσης Travel Expo Cyprus 2024 και ήδη εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Έκθεση και τον επόμενο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, στην Έκθεση συμμετείχαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου μαζί με την Εταιρεία Αγροτουρισμού, τις ΕΤΑΠ και τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, η Σλοβακία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, Περιφέρειες και Δήμοι από την Ελλάδα, Τουριστικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Εταιρείες με Κρουαζιέρες και άλλοι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024