Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας
Προορισμοί

Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Serbia

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ενισχύει την τουριστική προβολή σε Βουκουρέστι, Μόναχο, Βαρσοβία, και Βελιγράδι, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και την εταιρεία «Choose Greece», υποστηρίζοντας την προώθηση της Μαγνησίας και του Πηλίου.

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τον Φεβρουάριο στο Βουκουρέστι και το Μόναχο, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συνεχίζει στοχευμένα τις προσπάθειές της για τουριστική προβολή σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας βρέθηκε στη Βαρσοβία στις 26 Μαρτίου και στο Βελιγράδι στις 11 Απριλίου για να συμμετέχει στα B2B events της εταιρείας «ChooseGreece». Όλες οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η δράση στη Βαρσοβία, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, τα οποία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους του προορισμού. Ο Δήμος Βόλου άλλωστε ήταν τιμώμενος προορισμός και όλοι μαζί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον Βόλο και το Πήλιο και γενικά τη Θεσσαλία στο σύνολο των παρευρισκομένων, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents, προσφορά μελών της Ένωσης που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα. Ευχαριστούμε όλα τα ξενοδοχεία μέλη μας που πρόσφεραν διαμονές στο B2B event της Βαρσοβίας.

“Be Greek for a Day”: Παρουσίαση επιλεγμένων προορισμών της Ελλάδας στην Βαρσοβία

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία Αγνάντι στο Χορευτό στο Πήλιο και Lagou Raxi Country Hotel στο χωριό Λαύκος Πηλίου για τις διαμονές που πρόσφεραν στην κλήρωση.

Στο Βελιγράδι την Πέμπτη 11 Απριλίου στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Moskva πραγματοποιήθηκε το επόμενο B2B event προβολής της Ελλάδας στην αγορά της Σερβίας, στο οποίο η Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού Volos Pelion αλλά και της Θεσσαλίας ευρύτερα ως έναν αυθεντικό ολοκληρωμένο προορισμό για κάθε επιλογή, καθώς και την καλύτερη ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες του προορισμού και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα πιο συγκεκριμένα της Μαγνησίας και των Σποράδων. Και στο Βελιγράδι στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση διαμονών στους παρευρισκόμενους προσφορά μελών της Ένωσης.

Σημαντικό workshop της ChooseGreece στο Βελιγράδι ενισχύει την Ελληνο-Σερβική τουριστική συνεργασία

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία Αγνάντι στο Χορευτό στο Πήλιο, Λαοδάμεια και Πρωτεσίλαο στην Ν. Αγχίαλο, Lagou Raxi Country Hotel στο χωριό Λαύκος στο Πήλιο, Ερωφίλη στην Πορταριά και Karaoulanis Beach Hotel στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου για τις διαμονές που πρόσφεραν.

Θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Τουρισμού Δήμου Βόλου, που ετοίμασε την παρουσίαση του προορισμού.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας. Όλοι μαζί οι τρεις Δήμοι, Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι υπόλοιποι φορείς σε συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για το μέλλον του προορισμού μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024