Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι ξενοδόχοι της Κρήτης κατέκλυσαν το πρώτο 100% Hotel Show στο νησί
Εκθέσεις

Οι ξενοδόχοι της Κρήτης κατέκλυσαν το πρώτο 100% Hotel Show στο νησί

Bike Friendly

Με συνολική προσέλευση που ξεπέρασε τους 4000 επισκέπτες, αλλά και κατάμεστες τις Αίθουσες των Ξενοδοχειακών Workshops, εγκαινιάστηκε το πρώτο 100% Hotel Show στην Κρήτη.

Πάνω από 4.000 ξενοδόχοι και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου επισκέφθηκαν το πρώτο 100% Hotel Show στην Κρήτη, αναδεικνύοντας από την πρώτη κιόλας διοργάνωση τη σημασία του θεσμού για την περιοχή.

Με χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν τα διεθνή standards του θεσμού, το ΔΕΚΚ στο Ηράκλειο μεταμορφώθηκε για 2 ημέρες σε σημείο αναφοράς τής ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας, δίνοντας νέες προοπτικές τόσο για τους Εκθέτες που συμμετείχαν στη Διοργάνωση, όσο και για τους Επισκέπτες που βρήκαν στοχευμένες λύσεις λίγο πριν την έναρξη της νέας season.

Bike Friendly

Στιγμιότυπο από το περίπτερο του Bike Friendly

Με κυρίαρχη την upgraded λογική των περιπτέρων με ειδικά διαμορφωμένες δομές που φιλοξένησαν πάνω από 55 εταιρείες, αλλά και με πυλώνα τις δύο Special Αίθουσες με Ξενοδοχειακά Workshops, το 100% Hotel Show επισφραγίζει την παρουσία του στην Κρήτη, δημιουργώντας έναν νέο σημαντικό Θεσμό για το νησί. Στην έκθεση έλαβε μέρος και το σήμα Bike Friendly που πιστοποιεί ξενοδοχεία και προορισμούς ότι είναι φιλικοί προς τους ποδηλάτες.

Ποια ήταν τα Highlights του πρώτου 100% Hotel Show στην Κρήτη:

Με τις 55 εταιρείες να παρουσιάζουν μια στοχευμένη γκάμα λύσεων από design μέχρι και πωλήσεις, οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να κάνουν δεκάδες συναντήσεις, βρίσκοντας λύσεις τόσο για την τρέχουσα season όσο και για τους μελλοντικούς τους στόχους. Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι την Έκθεση επισκέφθηκαν ξενοδόχοι από κάθε άκρη του νησιού, με ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον από τις νότιες περιοχές που βρίσκονται σε μεγάλη ανάπτυξη.

Τα 8 Workshops που παρουσιάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο Workshop Stage μπήκαν στο επίκεντρο της εμπειρίας της Έκθεσης, αφού για πρώτη φορά παρουσίασαν στοχευμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη της κρητικής ξενοδοχειακής πραγματικότητας. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και χρήσιμα case studies που ακολουθούσαν την κάθε παρουσίαση, έχοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση γνώσης και λύσεων.

Η πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα της webhotelier-primalres στην Κρήτη είναι γεγονός, μετατρέποντας το πρώτο 100% Hotel Show στο Ηράκλειο στο δυναμικότερο σημείο συνάντησης με τους εκπροσώπους της webhotelier-primalres. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 250 εγγραφές, η Αίθουσα Εκπαίδευσης προσέφερε πρακτική γνώση στις λύσεις τόσο των λειτουργιών του booking engine και channel manager, όσο και των PMS προεκτάσεων μέσω της λύσης Hotelizer, αλλά και της Loggia που αποτελεί την εξειδικευμένη λύση για βίλες.

To 100% Hotel Show ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της Κρήτης για τους πρώτους μήνες του 2025, διευρύνοντας το φάσμα επισκεπτών του από συνδεδεμένους προορισμούς του νοτίου Αιγαίου, όπως η Σαντορίνη και η Ρόδος, και διαμορφώνοντας έτσι ένα νέο σημείο αναφοράς τής Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024