Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα
Ταξίδια Εξοικείωσης

Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

Κίνα
Στιγμιότυπο από το δείπνο που παρέθεσε ο ΕΟΤ στην κινεζική αντιπροσωπεία, σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας

Στελέχη από Κίνα επισκέφθηκαν την Ελλάδα για εξοικείωση με το τουριστικό προϊόν, μετά την έναρξη πτήσεων Σαγκάη-Αθήνα, συνεργαζόμενοι με Juneyao Air και Celestyal Cruises.

Ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Ελλάδα για 37 ανώτατα στελέχη κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων από οκτώ επαρχίες της Ανατολικής Κίνας (Yangze Delta) πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 13 Απριλίου.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από την κινεζική αεροπορική εταιρεία Juneyao Air, την εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises και το κινέζικο πρακτορείο HCG, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της έναρξης από τις 2 Απριλίου της νέας απευθείας διηπειρωτικής πτήσης Σαγκάη-Αθήνα από την Juneyao Air.

Στόχος του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των Κινέζων τουριστικών πρακτόρων με το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι ροές επισκεπτών από την Ανατολική Κίνα προς την Ελλάδα.

Κατά την παραμονή τους στη χώρα μας, τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας πραγματοποίησαν κρουαζιέρα στην Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάτμο, την Κρήτη και την Ρόδο, επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας και του Ναυπλίου, ενώ είχαν ακόμα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε επίσημο δείπνο που τους παρέθεσε ο ΕΟΤ στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η πτήση Σαγκάη-Αθήνα της Juneyao Air αποτελεί ένα από τα συνολικά τέσσερα διηπειρωτικά δρομολόγια της εταιρείας και στο αρχικό στάδιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024