Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕγκαίνια του ανακαινισμένου Air & Rail Terminal της Air France και KLM
αεροπορικές εταιρίες

Εγκαίνια του ανακαινισμένου Air & Rail Terminal της Air France και KLM

Με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Air & Rail Terminal της Air France και KLM στο Brussels-Midi/Zuid, ενισχύοντας τη συνδυασμένη αεροπορική και σιδηροδρομική μεταφορά.

Με την παρουσία της CEO της KLM Marjan Rintel, του μόνιμου αντιπροσώπου της Ολλανδίας στην ΕΕ Pieter Jan Kleiweg de Zwaan και του Γάλλου πρέσβη στο Βέλγιο Francois Sénémaud, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το πλήρως ανακαινισμένο Air & Rail Terminal της Air France και της KLM. Το lounge βρίσκεται στο σιδηροδρομικό σταθμό Brussels-Midi/Zuid και προσφέρει νέους χώρους με κομψή ατμόσφαιρα. Η Air France και η KLM συνεχίζουν να επενδύουν στον συνδυασμό αεροπορικής και σιδηροδρομικής μεταφοράς μεταξύ Βελγίου, Γαλλίας και Ολλανδίας, έχοντας διαθέσει περισσότερες από 4.500.000 θέσεις σε 93.000 δρομολόγια high-speed τρένων από την έναρξη της υπηρεσίας αυτής τον Μάρτιο του 2001.

“Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να επενδύουμε στο προϊόν Air & Rail. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ενός ομαλού ταξιδιού των επιβατών, καθιστώντας το τρένο μια ολοένα καλύτερη εναλλακτική λύση για τα δρομολόγια μικρών αποστάσεων στην Ευρώπη. Συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας για τη βελτιστοποίηση της υπηρεσίας Air & Rail για τους πελάτες μας, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με περισσότερους από 300 προορισμούς παγκοσμίως μέσω του αεροδρομίου Charles de Gaulle στο Παρίσι και του αεροδρομίου του Άμστερνταμ Schiphol” δήλωσε η Marjan Rintel, Διευθύνουσα Σύμβουλος της KLM.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Air France και η KLM παρέχουν στους πελάτες τους από και προς το Βέλγιο μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, επιτρέποντάς τους να συνδυάζουν σιδηροδρομικό και αεροπορικό ταξίδι στην ίδια κράτηση. Με το Air & Rail, οι πελάτες έχουν μία μόνο κράτηση για ολόκληρο το ταξίδι τους και εγγυημένη θέση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή δρομολόγιο τρένου, εάν η πτήση ή το τρένο τους καθυστερήσει. Εξειδικευμένο προσωπικό βοηθά τους επιβάτες στους σταθμούς.

Τα μέλη του Flying Blue, του προγράμματος επιβράβευσης της Air France και της KLM, απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με τη βαθμίδα τους, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης μιλίων, της προτεραιότητας πρόσβασης στο check-in μέσω της υπηρεσίας SkyPriority, της πρόσβασης στο Eurostar Lounge στον σταθμό Brussels-Midi/Zuid, επιπλέον αποσκευές και δωρεάν επιλογή καθίσματος στην πτήση τους. Οι πελάτες της Air France που συνδέονται στο Παρίσι-Charles de Gaulle επωφελούνται επίσης από το check-in των αποσκευών τους στον σιδηροδρομικό σταθμό Brussels-Midi/Zuid προς τον προορισμό τους. Οι πελάτες της KLM επωφελούνται από το SkyPriority στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, έχοντας προτεραιότητα κατά το check-in, την επιβίβαση και τη διαχείριση αποσκευών, καθώς και διαδρόμους προτεραιότητας στο security και τον έλεγχο διαβατηρίων.

Από το 2022, οι πελάτες της KLM με σύνδεση στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, μπορούν να κάνουν check-in online έως 30 ώρες πριν από την αναχώρηση τους για ολόκληρο το ταξίδι τους, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού με Eurostar. Πρόκειται για μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου με προθεσμία για check-in έως και 30 λεπτά πριν την αναχώρηση. Οι επιβάτες της Air France ταξιδεύουν στην 1η θέση με το TGV INOUI. Οι Business Class επιβάτες της KLM ταξιδεύουν στη θέση Premium στα τρένα της Eurostar.

Αυτό το καλοκαίρι, ένα 7ο καθημερινό δρομολόγιο υψηλής ταχύτητας εντάσσεται στο πρόγραμμα, συνδέοντας τον σιδηροδρομικό σταθμό Brussels-Midi/Zuid και το αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024