Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΜήλος: Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας
Προορισμοί

Μήλος: Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας

Μήλος

Το νησί της Μήλου κατατάσσεται ψηλά στις προτιμήσεις των Αυστραλών και Βρετανών ταξιδιωτών, με τις μοναδικές παραλίες και το ηφαιστειακό τοπίο του.

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών από Αυστραλία κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com που αναφέρει ότι το νησί έχει πρόσφατα αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι. Ακολουθούν στο μοναδικό αφιέρωμα αναλυτικές περιγραφές και φωτογραφίες από το Τσιγκράδο, το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, τη Φιριπλάκα, το Φηροπόταμο, τα Πολλώνια, τον Παπαφράγκα και την Πλάθιενα.

Τη Μήλο εκθειάζουν και οι βρετανικοί Times σε άρθρο τους για τους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας και αναφέρουν : “Γνωστή για το ηφαιστειακό της τοπίο και με περισσότερες από 80 παραλίες, η Μήλος είναι όπου θα βρείτε θαλάσσιες σπηλιές, βότσαλα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και σμαραγδένια νερά.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024