Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εντυπωσιάζει τους Σέρβους
Προβολή προοισμού

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εντυπωσιάζει τους Σέρβους

  • Ξάνθη
  • Παναγία Κοσμοσώτηρα, Φέρρες
  • Μουσείο Μεταξιού, Σουφλί

Τους φιλοξενούμενους Σέρβους χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήρθαν σε επαφή με λιγότερο γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας, επισκεπτόμενοι θεματικά μουσεία και δοκιμάζοντας ιδιαίτερες τοπικές συνταγές. 

Το φυσικό κάλος και η ιστορία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης προβάλλεται με φωτογραφίες και βίντεο στη γειτονική Σερβία σε ένα μοναδικό αφιέρωμα του ταξιδιωτικού συντάκτη και Youtuber Ivan Andrejic.

EOT

Από αριστερά προς τα δεξιά: Η Milena Radisavljevic, ο Dejan Kostic, o κ. Γ. Παναγόπουλος, υπεύθυνος για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο δημοσιογράφος, Ivan Andrejic.

Ο κ. Andrejic, συντάκτης πολλών δωρεάν διαδικτυακών βιβλίων και οδηγών, έχοντας πάνω από 150.000 αναγνώστες σε Σερβία, Γερμανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, επισκέφθηκε την περιοχή  από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης, που οργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σερβίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Στο ταξίδι συμμετείχαν και δύο εκπρόσωποι των ΤΟs KonTiki Travel και Mediteraneo Holidays, η Milena Radisavljevic και ο Dejan Kostic αντίστοιχα.

Οι προσκεκλημένοι του ΕΟΤ και της περιφέρειας, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα και το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής, αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει, όπως: βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, επίσκεψη στη βυζαντινή  εκκλησία της Παναγίας Κοσμοσωτήρας στις Φέρες, στους Αρχαίους Φιλίππους, στο Σουφλί και τα Μουσεία Μεταξιού που διαθέτει,  τις πόλεις Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή.

Οι φιλοξενούμενοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύνολο των αξιοθέατων τα οποία γνώρισαν, ενώ γοητεύθηκαν από το αίσθημα φιλοξενίας των κατοίκων της περιφέρειας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024