Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις“Η Φιλοξενία”: Οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name επαναλαμβανόμενων πελατών
Τουριστικοί φορείς

“Η Φιλοξενία”: Οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name επαναλαμβανόμενων πελατών

filoxenia

Ο διευθυντής της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης κ. Άρης Στρατάκης τιμήθηκε για τη συνολική του προσφορά στον τουρισμό του νησιού.

Με  επιτυχία πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της η Ένωση Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία” στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Στη συνέλευση εκτός της αθρόας προσέλευσης των μελών της, παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ελευθέριου Αυγενάκη , η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου κα Κατερίνα Θραψανιώτη, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, ο διευθυντής ΠΥΤ Κρήτης κ. Άρης Στρατάκης, ο διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας κ. Ευάγγελος Γαργανουράκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΕΠΑΕ κ. Ευάγγελος Καρκανάκης  και ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης.

filoxenia

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η Διοίκηση της Ένωσης τίμησε τον κ. Στρατακη για τη συνολική του προσφορά στον τουρισμό της Κρήτης, αλλά και την εν γένει αρωγή του στους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Έγινε εκτενή αναφορά στα επιδοτούμενα προγράμματα που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις και μέσα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ετέθησαν από κοινού οι στόχοι της Ένωσης για τις επιχειρήσεις καταλυμάτων, η πραγμάτωση των οποίων θα θέσει τις βάσεις για την διαφοροποίηση των υπηρεσιών τους στο έντονα ανταγωνιστικό μέλλον που διαγράφεται.

Με το πέρας της συνέλευσης ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης δήλωσε: “Σήμερα τα μέλη της Ένωσής μας με τη μεγάλη και αυθόρμητη παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα σε όλους τους πολιτειακούς παράγοντες ότι δεν είναι μη υπολογίσιμη δύναμη, αλλά σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία, διεκδικούν με αξιοπρέπεια για τις επιχειρήσεις τους πλεονεκτήματα που για άλλους παρεμφερείς επαγγελματικούς κλάδους θεωρούνται κεκτημένα και όλα αυτά σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που κινείται στα όρια του αθέμιτου. Ευχαριστώ τους επιχειρηματίες -μέλη μας που παρευρέθηκαν στη Συνέλευσή μας, τους επίσημους που μας τίμησαν, αλλά και τους συνεργάτες μας –μεγάλες εταιρείες που στηρίζουν τα μέλη μας στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να προσθέσω ότι οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name επαναλαμβανόμενων πελατών μέσα στα χρόνια και μέσα από την ποιότητα της φιλοξενίας που παρέχουν, είναι έτοιμες όχι μόνο να το διατηρήσουν, αλλά  και να το ενισχύσουν μέσα από τη μετάβασή τους στην ‘πράσινη’ ανάπτυξη και από υπηρεσίες φιλικότερες προς το περιβάλλον με τη βοήθεια πάντα της Πολιτείας, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, όπως αποτυπώνονται στις μετρήσεις των μεγάλων τουριστικών πρακτόρων και Ο.Τ.Ε. και μέσα από αυτή τη διαδικασία να στοχεύσουν στη βελτίωση του προφίλ των επισκεπτών τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024