Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνακοίνωση νέου σημείου επαφής για τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Ελλάδα
Aviation

Ανακοίνωση νέου σημείου επαφής για τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Ελλάδα

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με την APG Greece και τον κ. Μπεκυρά ως νέο σημείο επαφής.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, Cyprus Airways, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με την APG Greece, η οποία έληξε μέσα στο Φεβρουάριο. Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε μία σημαντική περίοδο για την παροχή υπηρεσιών αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, καθώς η APG Greece ενεργούσε ως κύριο σημείο επαφής για τις Κυπριακές Αερογραμμές στην ελληνική αγορά.

Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς την APG Greece για την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα, και την ποιότητα των υπηρεσιών που πρόσφερε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Η συνεργασία αυτή συνέβαλε στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά και στην εξυπηρέτηση των επιβατών με αξιοπιστία και ποιότητα.

Στο πλαίσιο της νέας εποχής, οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι ενθουσιασμένες να ανακοινώσουν ότι ο κ. Στυλιανός Μπεκυράς, υπεύθυνος Διεθνών Πωλήσεων της εταιρείας, θα αναλάβει ως το νέο σημείο επαφής για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των επαγγελματιών και των επιβατών στην Ελλάδα. Ο κ. Μπεκυράς διαθέτει εκτενή εμπειρία και βαθιά γνώση του κλάδου, εγγυώμενος ότι η μετάβαση θα είναι ομαλή και ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα παραμείνει στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Για οποιαδήποτε ανάγκη, ερωτήματα, κρατήσεις, ή πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις προσφορές των Κυπριακών Αερογραμμών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μπεκυρά.

Η αλλαγή αυτή επισημαίνει την ανανέωση της δέσμευσής μας προς την εξυπηρέτηση των επιβατών και της αγοράς στην Ελλάδα, καθώς και την συνεχή μας προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024