Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι θερινές πτήσεις της Cyprus Airways για το 2024
Αεροπορικές εταιρίες

Οι θερινές πτήσεις της Cyprus Airways για το 2024

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2024, ενισχύοντας τις σχέσεις με την ελληνική αγορά και διευρύνοντας τον στόλο της με Airbus A220, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες πτήσεων για το κοινό.

Το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας για το 2024, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τα κύρια ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, και εκπροσώπους του τύπου από την Cyprus Airways  και περιλαμβάνει καθημερινή σύνδεση της Λάρνακας, τόσο με την Αθήνα όσο και με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Πρέβεζα, την Σκιάθο και την Σαντορίνη.

Η Cyprus Airways ενισχύει τις απευθείας σχέσεις της με την αγορά της Ελλάδας και να ανακοινώσει τα σχέδια και τις προοπτικές της εταιρείας για το 2024. Η συνάντηση σηματοδοτεί μια νέα στρατηγική της εταιρείας στην κατεύθυνση της επέκτασης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται από την εταιρεία στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την ομάδα της Cyprus Airways ο ιδιοκτήτη της κ. Μιχαήλ Αλένκιν, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γιώργος Χατζηγιάννης και ο εμπορικός διευθυντής κ. Χρίστος Λιμνατίτης, μαζί με πολυμελή ομάδα του εμπορικού τμήματος της εταιρείας, οι οποίοι υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τους συνεργάτες της εταιρείας και έκοψαν τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου χρόνου.

Ο κύριος Αλένκιν, κόβοντας την πίτα της εταιρείας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρείας για την μέχρι σήμερα συνεργασία και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς λόγους. Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης ενημέρωσε τους «πολύτιμους συνεργάτες» της εταιρείας στην Ελλάδα, όπως χαρακτήρισε τους φιλοξενούμενους, ότι το 2024 η εταιρεία θα διπλασιάσει το σύγχρονο στόλο των Airbus A220 με την άφιξη δύο νέων αεροσκαφών του τύπου αυτού. Ο κ. Λιμνατίτης πρόσθεσε “Όσοι επιβάτες μας γνώρισαν την ξεχωριστή εμπειρία πτήσης με το Α220 τόσο στην οικονομική όσο και στην επιχειρηματική θέση εκφράστηκαν πολύ θετικά και με χαρά τους βλέπουμε να επανέρχονται ξανά για να πετάξουν μαζί μας.”

Η Cyprus Airways επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία, τεχνολογική πρωτοπορία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της στην αγορά ταξιδιού. “Τιμούμε την συνεργασία με τους εκλεκτούς μας συνεργάτες, και παράλληλα προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού στους επιβάτες μας που θα υπερβεί τις προσδοκίες τους. Με τη συνέχιση της επένδυσης στον σύγχρονο στόλο και την εξέλιξη των υπηρεσιών μας, προβλέπουμε σε μια λαμπρή και επιτυχημένη συνεργασία με την αγορά της Ελλάδας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζηγιάννης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024