Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΓ. Νικητιάδης: “Αναβάθμιση της ποιότητας σημαίνει περισσότερα έσοδα στον τουρισμό”
Ημερίδες

Γ. Νικητιάδης: “Αναβάθμιση της ποιότητας σημαίνει περισσότερα έσοδα στον τουρισμό”

Ο Γιώργος Νικητιάδης τόνισε τη σημασία της αναβάθμισης της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών σε ημερίδα στη Ρόδο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Τη μεγάλη σημασία της αναβάθμισης της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών, υπογράμμισε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού, σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού συνεχάρη τα διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχείων, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον τουρισμό για την προσφορά τους στην εθνική οικονομία και στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου στον τουρισμό. Προσφωνώντας ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γ. Ματσίγκος τον κ. Νικητιάδη αναγνώρισε τη θητεία του στο Υπουργείο Τουρισμού κατά την οποία επετεύχθη το άνοιγμα της αγοράς της Ρωσίας συμβάλλοντας τότε στην άνοδο των δεικτών του τουρισμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς Τουρισμού που έχουν υπάρξει”. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στη Ρόδο.

Το θέμα της ημερίδας που ήταν  η ανάδειξη και προσδιορισμός της ποιότητας ως καθοριστικός παράγοντας ανάπτυξης αλλά της προσέλκυσης υψηλού επιπέδου επισκέπτες στην Ρόδο, αποτελεί βασικό στοιχείο των θέσεων που έχει εκφράσει ο κ. Νικητιάδης και του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού μεταξύ άλλων υπογράμμισε “η βελτίωση της ποιότητας στον τουρισμό, σημαίνει αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Η αναβάθμιση αυτή είναι αναγκαία σε έναν υπέροχο τόπο όπως το νησί της Ρόδου, όπου η φύση έχει χαρίσει άπειρες ομορφιές και υπάρχει η καλύτερα συντηρημένη μεσαιωνική πόλη σε όλη την Ευρώπη. Είναι απαραίτητο εμείς ως τουριστικός προορισμός να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας για να μπορούμε να πουλάμε ακριβότερα”.

Η τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη της, καθώς δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός από την πλευρά της Κυβέρνησης. Ημερίδες όπως αυτή που διοργανώθηκε στη Ρόδο αποδεικνύουν την ανυπαρξία πολιτικής βούλησης για τη βελτίωση της ποιότητας στον τουρισμό παρά το γεγονός ότι συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024