Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΠοδηλατάδα στους Κερασώνες της Ράχης: Ένα Ταξίδι Μέσα από την Ομορφιά της Πιερίας
Προορισμοί

Ποδηλατάδα στους Κερασώνες της Ράχης: Ένα Ταξίδι Μέσα από την Ομορφιά της Πιερίας

Pieria-podilatada

Η Πιερία διοργανώνει την «Ποδηλατάδα στους Κερασώνες της Ράχης», μια εκδήλωση που συνδυάζει αθλητισμό, φύση και πολιτισμό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ανακάλυψης και ευεξίας.

Στην καρδιά της Πιερίας, μια εκδήλωση που συνδυάζει τη φυσική άσκηση με την απόλαυση της φύσης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους αγαπούν το ποδήλατο και την περιπέτεια. Η «Ποδηλατάδα στους Κερασώνες της Ράχης» προσκαλεί ενθουσιώδεις ποδηλάτες κάθε ηλικίας να εξερευνήσουν την ομορφιά της περιοχής, περνώντας ανάμεσα σε ονειροπόλες εικόνες και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα της περιοχής.

Οργανωμένη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Π.Ο.Τ.Α.Π., με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και τη συνεργασία των τοπικών φορέων, η δράση αυτή φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός που θα προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π., Γιώργος Καραλής, τονίζει την σημασία της εκδήλωσης ως μέσο τουριστικής προβολής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισημαίνει την ευκαιρία που προσφέρεται για ευχάριστες στιγμές και φυσική κατάσταση μέσα από το ποδήλατο.

Η ποδηλατάδα δεν αποτελεί απλώς μια αθλητική δραστηριότητα, αλλά μια προσπάθεια για την ανάδειξη των φυσικών και πολιτισμικών θησαυρών της Πιερίας. Συνεπώς, οι διοργανωτές της «Ποδηλατάδας στους Κερασώνες της Ράχης» προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους σε αυτή τη γοητευτική εξερευνητική περιπέτεια, υποσχόμενοι μια αξέχαστη εμπειρία ανάμεσα στα καταπράσινα τοπία και τους άνθιστους κερασώνες της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024