Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH LOT επιστρέφει στην Ελλάδα: Aπευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα και Πρέβεζα όλο το χρόνο
Αεροπορικές εταιρείες

H LOT επιστρέφει στην Ελλάδα: Aπευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα και Πρέβεζα όλο το χρόνο

LOT
Από αριστερά, η κα Αγγελική Συνοδινού, εμπορική διευθύντρια, GSA, LOT, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ και ο κ. Νίκος Σοφιάδης, Managing Director, Goldair SA.

Η LOT Polish Airlines, από τις 11 Απριλίου, 2024, επιστρέφει με καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία.

Η LOT Polish Airlines επαναφέρει τη σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βαρσοβίας από τις 11 Απριλίου 2024. Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ. Η πτήση προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας έχει αναμενόμενη διάρκεια 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής διαρκεί 2 ώρες και 40 λεπτά. Η πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Warsaw Chopin Airport θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Embraer 195, Boeing 737-800, και 737 MAX 8. Η πτήση επιστροφής προς την Αθήνα θα πραγματοποιείται καθημερινά με ώρα αναχώρησης από τη Βαρσοβία 9:30 π.μ. Η πτήσης από/προς Πρέβεζα θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα πραγματοποιείται και μία βραδυνή πτήση Αθήνα – Βαρσοβία, κάθε Σάββατο και Δευτέρα, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για ένα city break.

LOT

“Η Βαρσοβία κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό European Best Destinations 2023. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτή η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, ως ο πιο ελκυστικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, καθώς και η διαθεσιμότητα απευθείας πτήσεων προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας, θα ενθαρρύνουν το κοινό να επισκεφθεί την όμορφη χώρα μας και με τα δικά τους μάτια να διαπιστώσουν πόσα πολλά έχουν η Βαρσοβία και οι γειτονικές περιοχές να προσφέρουν” δήλωσε ο Krzysztof Moczulski, εκπρόσωπος της LOT Polish Airlines.

LOT

Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το
Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Εισιτήρια για πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία είναι διαθέσιμα μέσω των lot.com, LOT Contact Centre και στα LOT Travel offices, ενώ η εταιρεία διατηρεί πτήσεις κοινού κωδικού (code-sharing) με την Aegean.

AIA presentation_LOT_10.04.24

LOT presentation_10.04.24

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024