Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοί“Be Greek for a Day”: Παρουσίαση επιλεγμένων προορισμών της Ελλάδας στην Βαρσοβία
Εκδηλώσεις

“Be Greek for a Day”: Παρουσίαση επιλεγμένων προορισμών της Ελλάδας στην Βαρσοβία

Η πρωτοβουλία “Be Greek for a Day” προβάλλει τον Βόλο-Πήλιο και τα Χανιά στη Βαρσοβία, προσελκύοντας πάνω από 50 πολωνικά τουριστικά γραφεία. Με την αιγίδα του ΕΟΤ, η εκδήλωση συνέβαλε στην προώθηση ελληνικών προορισμών, ενισχύοντας τις συνεργασίες και προσφέροντας μια γεύση από την πλούσια ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία.

Η δράση “Be Greek for a Day” συνεχίζει την προβολή επιλεγμένων προορισμών της χώρας μας στην Ευρώπη με επόμενο σταθμό τη Βαρσοβία όπου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Με δυο τιμώμενους προορισμούς το Βόλο-Πήλιο και τα Χανιά και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ η εκδήλωση προσέλκυσε πάνω από 50 πολωνικά γραφεία που είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους από τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων.

Ο Δήμος Βόλου, εκτός από τη συμμετοχή του στις B2B συναντήσεις με τα γραφεία τουρισμού, είχε την ευκαιρία ως τιμώμενη περιοχή να παρουσιάσει τον Βόλο και το Πήλιο στο σύνολο των παρευρισκομένων, για δυναμική επιστροφή και επανασύνδεση του προορισμού με τις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα την πολωνική, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμος Χανίων εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο του γραφείου Τουρισμού του Δήμου, κ. Μανώλη Ντουκάκη, ο οποίος παρουσίασε τον προορισμό, τις νέες τάσεις, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την απαράμιλλη κρητική φιλοξενία στους παρευρισκόμενους. Επίσης, το Επιμελητήριο Ν. Μαγνησίας με παράλληλη και αυτόνομη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων, ενίσχυσε την παρουσία του προορισμού στην πολωνική αγορά.

Τα δώρα ήταν προσφορά μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Νίκη Καμπά, η οποία τόνισε την αξιοπιστία και ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό για τους επισκέπτες από την Πολωνία, την αξία της φιλοξενίας στις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται και το πλήθος των επιλογών που έχει ένας επισκέπτης στην χώρα. Την εκδήλωση συνέδραμε η κ. Σοφία Μπαγατέλα, υπεύθυνη Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου Βαρσοβίας, η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει σε μελλοντικά βήματα.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων είναι απόλυτα εξασφαλισμένη, καθώς βασίζεται στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της διοργανώτριας εταιρείας με επικεφαλή τον Λεωνίδα Μπαμπάνη της Choose Greece, που δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η επόμενη εκδήλωση θα γίνει στις 11 Απριλίου 2024 στο Βελιγράδι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024