Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΟ ΕΟΤ στο πλευρό του της Σύρου για ανάπτυξη του τουρισμού
Προώθηση

Ο ΕΟΤ στο πλευρό του της Σύρου για ανάπτυξη του τουρισμού

Συνάντηση στο ΕΟΤ για τον τουρισμό της Σύρου, με έμφαση στα ειδικά χαρακτηριστικά του νησιού και στήριξη στο ANIMASYROS.

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα έγινε συνάντηση στα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη και με τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, κ. Αλέξη Αθανασίου και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Χρηστιάννα Πάπιτση.

Ο κ. Φραγκάκης τόνισε ότι “συζητήσαμε για τα ειδικά χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος της Σύρου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Τους ενημέρωσα για τα προγράμματα προβολής του ΕΟΤ στο εξωτερικό και συζητήσαμε τρόπους συνεργασίας για την προώθηση του τουρισμού στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Εκτός από το ANIMASYROS Διεθνές Φεστιβάλ Animation το οποίο ο ΕΟΤ στηρίζει σταθερά, θα αναλάβουμε κι άλλες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για να συμβάλλουμε στην τόνωση της εξωστρέφειας του νησιού.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024