Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣτρ. Ελευθερίου, Orancon Group: Tours & activities εμπλουτίζουν το portfolio των τουριστικών προϊόντων
Τουριστικά γραφεία

Στρ. Ελευθερίου, Orancon Group: Tours & activities εμπλουτίζουν το portfolio των τουριστικών προϊόντων

Orancon Group

Ο όμιλος παρουσίασε το σύνολο των tours & activities από όλα τα brands, που διοργανώνονται σε Μύκονο, Κρήτη και ηπειρωτική Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση Tours & Activities του Ομίλου Orancon στο Olympia Conference Hall, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στον Αγ. Δημήτριο. Την εκδήλωση επέλεξαν να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι ελληνικών τουριστικών γραφείων, καθώς και οι συνεργάτες του Ομίλου. Έγινε πλήρης παρουσίαση του συνόλου των tours & activities από όλα τα brands του Ομίλου, που διοργανώνονται σε Μύκονο, Κρήτη και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Orancon Group

Ο κ. Στρατής Ελευθερίου, CEO του Ομίλου Orancon.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απαντήθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των συμμετεχόντων, δόθηκαν διευκρινίσεις για τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν στην επερχόμενη σεζόν αλλά και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που θα χρειαστούν οι Β2Β συνεργάτες του Ομίλου στην προσπάθεια προώθησής τους.

Την εκδήλωση “έκλεισε” με ομιλία του ο CEO του Ομίλου κ. Στρατής Ελευθερίου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών, οι οποίες και εμπλουτίζουν το portfolio των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών των γραφείων, που η κύρια δραστηριότητά τους είναι ο εισερχόμενος τουρισμός.

Ακολούθησε light lunch όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα τουριστικά δρώμενα, αλλά και για την νέα σεζόν, η οποία έχει ήδη εκκινήσει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024