Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: Συνάντηση με την τομεάρχη Τουρισμού ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Σπυριδάκη
Τουριστικοί φορείς

FedHATTA: Συνάντηση με την τομεάρχη Τουρισμού ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Σπυριδάκη

fedhatta

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων,οι εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υφίστανται στον κλάδο των τουριστικών γραφείων, ως αποτέλεσμα των συναρμοδιοτήτων διαφορετικών υπουργείων.

Συνάντηση με την τομεάρχη Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού FedHATTA την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 στα γραφεία της στην Αθήνα, στο πλαίσιο σειράς επαφών της Ομοσπονδίας με τα κόμματα της Βουλής, που έχουν σκοπό την ενημέρωση των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου σε θέματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης και η νομικός της Ομοσπονδίας κα Αγγελική Ροσολάτου, ενώ την κα Σπυριδάκη συνόδευσε ο συνεργάτης της, κ. Ισίδωρος Δαφνής. Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας, η Ομοσπονδία ενημέρωσε διεξοδικά την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τα δεδομένα της τουριστικής αγοράς μετά τις κρίσεις των τελευταίων ετών. Συζητήθηκαν επίσης η αγορά της Θεσσαλίας, η οποία δεν έχει επανέλθει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, η γεωπολιτική κρίση στη Μέση Ανατολή και στη Ρωσία-Ουκρανία, καθώς και οι πολυάριθμες εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υφίστανται στον κλάδο των τουριστικών γραφείων, ως αποτέλεσμα των συναρμοδιοτήτων διαφορετικών υπουργείων.

Από την πλευρά της, η κα Σπυριδάκη ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την πρόσφατη κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που αφορά την άμεση στήριξη των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Η συνάντηση αναμένεται να επαναληφθεί σύντομα, προκειμένου να συζητηθούν σε βάθος όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA δήλωσε: “Η FedHATTA προσβλέπει στην αγαστή και συνεχιζόμενη συνεργασία με αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ του πολιτικού χώρου και του κλάδου των τουριστικών γραφείων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024