Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςTourism Awards 2024: Βιωσιμότητα και Ελληνικότητα, το νέο μοντέλο φιλοξενίας
Βραβεύσεις

Tourism Awards 2024: Βιωσιμότητα και Ελληνικότητα, το νέο μοντέλο φιλοξενίας

Tourism Awards

Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με ομότιμες επιχειρήσεις στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

Μια δεύτερη 10ετία “ανατέλλει” για τα Tourism Awards και την ελληνική φιλοξενία. Στη φετινή 11η πλέον διοργάνωση των βραβείων οι ενότητες επικαιροποιήθηκαν με νέες, όπως: Tourism & Hospitality Supporting Services & Technological Solutions και Βrand Greece, ενώ παράλληλα προστέθηκαν και πολλές νέες κατηγορίες όπως: Θεματικά Πάρκα, Αναπαλαίωση Ιστορικού Κτιρίου, Ανάπτυξη & Ψυχική Υγεία Προσωπικού, Γαστρονομία, Οινοτουρισμός κ.ά.

Όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή η οποία απαρτίζεται από πανεπιστημιακούς, experts, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες του τουρισμού. Νέα πρόεδρος της Επιτροπής είναι η Βαρβάρα Αυδή, Partner & Board Vice Chairman Historic Hotels of Europe, Founder, Yades Greek Historic Hotels, η οποία επισημαίνει σχετικά: “Ο τουρισμός μας αφορά και μας επηρεάζει όλους, η στροφή στη βιωσιμότητα (Περιβάλλον, Τοπική Κοινωνία και Οικονομία) είναι επιτακτική για την Ελλάδα με τις τόσες τοπικές ιδιαιτερότητες, ενώ η Ελληνικότητα του νέου Τουριστικού μας προϊόντος είναι αυτή που μας διαφοροποιεί, μας χαρίζει τη μοναδικότητα και την οικουμενικότητα και, συνεπώς, οφείλουμε τόσο να τη διαφυλάξουμε όσο και να προάγουμε. Ανυπομονούμε να δεχτούμε και να αναδείξουμε τις φετινές καλύτερες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού”.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή των Tourism Awards θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες και για τα Villa Awards, τα οποία θα αναδείξουν τις κορυφαίες βίλες στην Ελλάδα για το 2024.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024