Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςHawaiian Airlines: Επτά τραυματίες σε πτήση με προορισμό το Σίδνεϋ
Αερομεταφορές

Hawaiian Airlines: Επτά τραυματίες σε πτήση με προορισμό το Σίδνεϋ

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διερευνά το περιστατικό.

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή σε πτήση της Hawaiian Airlines με προορισμό το Σίδνεϋ από τις ισχυρές αναταράξεις. Το «θρίλερ» των επιβατών ξεκίνησε περίπου πέντε ώρες μετά την αναχώρηση του αεροπλάνου από τη Χονολουλού, δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος της Hawaiian Airlines.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αυστραλία, το προσωπικό του αεροδρομίου του Σίδνεϋ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους επιβάτες. «Θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους επιβάτες και το πλήρωμά που επηρεάστηκαν από αυτό τις αναταράξεις και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό πρώτης γραμμής του αεροδρομίου του Σίδνεϋ για την άμεση βοήθειά τους», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

«Το αεροπλάνο απλά έπεφτε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι» δήλωσε ο επιβάτης, Σουλτάν Μπασκονιάλι, στο ABC News. Περιέγραψε ότι ένας άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο ταβάνι και έπεσε ξανά κάτω.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024