Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕΟΤ Ην. Βασίλείου: Η Ελλάδα προσελκύει τουρισμό πολυτελείας
Εκδηλώσεις

ΕΟΤ Ην. Βασίλείου: Η Ελλάδα προσελκύει τουρισμό πολυτελείας

Aπό αριστερά κα Παρασκευή Καμπούρογλου, Γεν. Σύμβ. ΟΕΥ Β’ Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Τσαούσης, Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λονδίνο, κα Ελένη Σκαρβέλη, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμ. Βασιλείου & Ιρλανδίας

Η Ελλάδα προβλήθηκε ως προορισμός τουρισμού πολυτελείας στο Λονδίνο μέσω εκδήλωσης «Abode2’s Luxury Greece», στοχεύοντας σε ενίσχυση επαφών και επενδύσεων στην ελληνική τουριστική αγορά.

Η Ελλάδα ως αγορά τουρισμού πολυτελείας παρουσιάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καρδιά του Λονδίνου στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Abode2’s Luxury Greece Exclusive Champagne Networking Event», στην αίθουσα τέχνης UNIT Gallery. Το κοινό του θεματικού περιοδικού Abode2 είναι επαγγελματίες υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου και αριθμεί 230.000 αναγνώστες. Η έντυπη κυκλοφορία του ανέρχεται σε 50.000 τεύχη. Πωλείται στα πολυκαταστήματα Harrods και Selfridges στο Λονδίνο και διατίθεται στις αίθουσες αναμονής της πρώτης θέσης και των business lounges των αεροπορικών εταιρειών της British Airways, Virgin και Emirates, στα charters ιδιωτικών τζετ και στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Την εκδήλωση «Abode2’s Luxury Greece Exclusive Champagne Networking Event» οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο και βρετανικό περιοδικό Αbode2 που εστιάζει σε θέματα αγοράς ακινήτων πολυτελείας (luxury real estate).

Στόχος της εκδήλωσης, η ενίσχυση των επαφών με την βρετανική αγορά τουρισμού πολυτελείας (luxury tourism) και δεύτερης κατοικίας (second home tourism) στην χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης του επενδυτικού ρεύματος για την τουριστική αγορά της Ελλάδας, όπου η αγορά ακινήτων είναι μείζονος σημασίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Έλληνα Πρέσβυ στο Λονδίνο, κ. Ιωάννη Τσαούση ενώ ακολούθησε καλωσόρισμα των περίπου 250 προσκεκλημένων από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμ. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κ. Ελένη Σκαρβέλη.

Η ελληνική παρουσία πλαισιώθηκε επίσης από το Enterprise Greece, εκπροσώπους επιχειρήσεων όπως η Sky Express, τα Domes Resorts, Elounda Hills αλλά και λοιπές επιχειρήσεις που επενδύουν και δραστηριοποιούνται ενεργά στους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Savills και η Royal Caribbean International.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε πλήθος επαφών της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας και εκπροσώπων της ελληνικής αγοράς με στελέχη της βρετανικής αγοράς τουρισμού πολυτελείας και ενισχύθηκε η εικόνα της Ελλάδας ως προορισμού πολυτελείας που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους φιλοφρονητικά δώρα με το λογότυπο του ΕΟΤ / visitgreece.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024