Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΕΟΤ: Γεύσεις και εικόνες Ελλάδας στο Λονδίνο
Προβολή

ΕΟΤ: Γεύσεις και εικόνες Ελλάδας στο Λονδίνο

Η Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και Aldemar Resorts, προώθησε την Ολυμπία ως τουριστικό προορισμό μέσω επαγγελματικών δείπνων στο Λονδίνο.

Με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων με την βρετανική αγορά και την προώθηση της χώρας ως γαστρονομικού και τουριστικού προορισμού, η υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και νΙρλανδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο και την ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts, διοργάνωσε δυο επαγγελματικά δείπνα στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Η προβολή του προορισμού της Ολυμπίας, ενόψει του Ολυμπιακού Έτους και των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2024 κυριάρχησε στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν:

• οι τουριστικοί προορισμοί στην Πελοπόννησο,

• οι οινικές διαδρομές,

• η εύκολη προσβασιμότητα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και

• ο συνδυασμός διακοπών με την Αθήνα και τη Ζάκυνθο.

Τρεις σεφ των Aldemar Resorts επιμελήθηκαν και προετοίμασαν ελληνικό μενού με βάση το ελληνικό ψάρι, με την ευγενική προσφορά της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) και σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο. Επίσης προβλήθηκαν ΠΟΠ προϊόντα όπως ο κρόκος Κοζάνης, οι ελιές Χαλκιδικής και το φιστίκι Αιγίνης, ευγενική προσφορά της εταιρείας ODYSEA και των ελληνικών ποικιλιών όπως η Μαλαγουζιά, προσφορά του Κτήματος Κ. Λαζαρίδη.

Στις συναντήσεις παραβρέθηκαν συνολικά 40 άτομα και καταγράφηκαν σημαντικές επαφές με στελέχη της βρετανικής ταξιδιωτικής αγοράς που ενδιαφέρονται να εντάξουν την Ολυμπία στις προσφορές τους, καθώς και εκπροσώπους των Βρετανικών Μέσων όπως The Times, National Geographic Traveller, Aspire, Travel Weekly, Travel Gossip και στοχευμένων influencers που εστιάζουν στη γαστρονομία και τον οινικό τουρισμό και ενδιαφέρθηκαν να επισκεφθούν τον προορισμό και να αποκτήσουν προσωπική εμπειρία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024