Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτική συνεργασία όμιλου Aldemar Resorts και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Συνεργασίες

Εκπαιδευτική συνεργασία όμιλου Aldemar Resorts και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεργάζεται με Aldemar Resorts για ανακατασκευή εργαστηρίων, προσφέροντας πρακτική εκπαίδευση στον τομέα φιλοξενίας σε 4 πόλεις.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και του εργαστηριακού εξοπλισμού του, ο τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπιστεύθηκε τον Όμιλο Aldemar Resorts για την ανακατασκευή των εργαστηρίων του σε τέσσερις εκπαιδευτικές δομές.

Συγκεκριμένα, ο  Όμιλος Aldemar Resorts ανέλαβε την ανακατασκευή και προσομοίωση ενός ξενοδοχειακού δωμάτιου στις εκπαιδευτικές δομές του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα, ώστε οι σπουδαστές να εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες και να εξοικειώνονται με αυτές. Παράλληλα, οι πρωτοετείς σπουδαστές των συγκεκριμένων παραρτημάτων εκπαιδεύονται και στην έννοια της στολής, της σπουδαιότητας της επαγγελματικής εμφάνισης ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας φορώντας τις ειδικά σχεδιασμένες στολές που προμηθεύτηκαν από τον Όμιλο Aldemar Resorts.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της φιλοξενίας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα συνολικής δυναμικότητας 2.214 κλινών και απασχολεί 1.400 εργαζομένους. Οι ξενοδοχειακές του μονάδες βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας προορισμούς και διακρίνονται τόσο για το επίπεδο και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν, όσο και για τη φιλοξενία τους.

Η πρωτοβουλία αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της σχολής ΔΕΛΤΑ 360 στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, έχοντας ως εκπαιδευτικό συνεργάτη έναν επιφανή όμιλο όπως ο Όμιλος Aldemar Resorts, ο οποίος αφήνει την δική του σφραγίδα στην ανάπτυξη των νέων επαγγελματιών του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024