Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑλέξανδρος Αγγελόπουλος, Aldemar Resorts: Μιλάει για τα μεγάλα θέματα του ελληνικού τουρισμού
Συνεντεύξεις

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Aldemar Resorts: Μιλάει για τα μεγάλα θέματα του ελληνικού τουρισμού

Σε μεγάλα θέματα του τουρισμού αναφέρθηκε ο CEO της Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος CEO της Aldemar Resorts σε συνέντευξή του στο TravelDailyNews Greece & Cyprus αναλύει την πολιτική της εταιρίας για το προσωπικό, ένα καυτό θέμα στις μέρες μας στο τουρισμό, και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίον εδώ και πολλά χρόνια η Aldemar προσεγγίζει το θέμα.

Επίσης, μιλά για την προσωπική του ευαισθησία για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, και για την εκπαιδευτική του δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.

Σημαντική είναι η προσέγγιση του για τη συνεισφορά του στα κλαδικά όργανα και τους τουριστικούς φορείς, όπως και για τις στατιστικές των αφίξεων.

Μιλάει για όλα τα επίκαιρα θέματα του τουρισμού, την τοποθέτηση της κας Όλγας Κεφαλογιάννη στο Υπουργείο Τουρισμού, την κατάσταση στη Μύκονο, και το συνολικό αποτύπωμα της φιλοξενίας στη χώρα μας.

Ένας ξενοδόχος δεύτερης γενιάς που γνωρίζει τα τεκταινόμενα του τουρισμού από πρώτο χέρι, μιλά μέσα από την καρδιά του.

Τέλος, παρουσιάζει το νέο έργο της Aldemar Resorts, το μεγάλο συνεδριακό κέντρο στην Ηλεία, ένα έργο που θα τοποθετήσει την περιοχή στη διεθνή αγορά του συνεδριακού τουρισμού με τον τρόπο που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει η Aldemar Resorts.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024