Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση “Μενού” για 5.000 άτομα, οι chef οργάνωσαν την προετοιμασία και το μαγείρεμα του μπριάμ, με λαχανικά τα οποία […]
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση “Μενού” για 5.000 άτομα, οι chef οργάνωσαν την προετοιμασία και το μαγείρεμα του μπριάμ, με λαχανικά τα οποία δεν ήταν προς διάθεση από τη λαχαναγορά. Απέδειξαν λοιπόν έμπρακτα το ρητό όλων των αρχιμαγείρων που έγινε και σλόγκαν της εκδήλωσης “Δεν πετάμε τίποτα”. Με τη σωστή επεξεργασία και παρουσίαση ετοίμασαν ένα υγιεινό γεύμα για 5.000 και πλέον άτομα.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.