Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρέμβαση Ενώσεων Καλυμνίων Ρόδου και Αθηνών για αποκατάσταση του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου

Παρέμβαση Ενώσεων Καλυμνίων Ρόδου και Αθηνών για αποκατάσταση του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου

Λόγω της συνεχιζόμενης μη λειτουργίας του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου, η πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου “Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας’ κα  Μαρία Βάλλα, επικοινώνησε με τον γενικό […]


Λόγω της συνεχιζόμενης μη λειτουργίας του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου, η πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου “Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας’ κα  Μαρία Βάλλα, επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Νίκο  Θεοδωρίδη, στον οποίο έθεσε το θέμα. Ο κ. Θεοδωρίδης, παρέθεσε τους λόγους, εξαιτίας των οποίων η υπόθεση έχει σήμερα αυτήν την εξέλιξη, γι’αυτό και ο ίδιος απέστειλε στον δήμαρχο διευκρινιστικό έγγραφο, με τις προϋποθέσεις που θα συμβάλουν στη λειτουργία του μουσείου, υπό την αιγίδα του Δήμου. Στη συνέχεια, σε επαφή με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, έγιναν γνωστές οι ενέργειες εκ μέρους των Ενώσεων Καλυμνίων Ρόδου και Αθηνών διά μέσου των προέδρων κας Μαρίας Βάλλα και κ. Δημήτρη Καλικάτζαρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024