Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSafe Water Sports: Συνεχίζεται η δράση ενημέρωσης για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ

Safe Water Sports: Συνεχίζεται η δράση ενημέρωσης για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ

Για 2η ημέρα, την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015, συνεχίζεται η δράση ενημέρωσης των πολιτών (Ελλήνων και ξένων επισκεπτών) που εγκαινιάστηκε από το Safe Water Sports και το Λιμενικό Σώμα στο […]

Για 2η ημέρα, την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015, συνεχίζεται η δράση ενημέρωσης των πολιτών (Ελλήνων και ξένων επισκεπτών) που εγκαινιάστηκε από το Safe Water Sports και το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι του Πειραιά, μια εβδομάδα νωρίτερα. Στα πλαίσια της δράσης θα μοιραστεί στους επιβάτες ακτοπλοΐας ενημερωτικό φυλλάδιο στα ελληνικά και στα αγγλικά που ονομάζεται ο «Δωδεκάλογος της Ασφάλειας» και αναγράφει τους βασικούς κανόνες ασφάλειας που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και να απαιτούμε την εφαρμογή τους, από όλες τις επιχειρήσεις που εκμισθώνουν θαλάσσια σπορ και μέσα αναψυχής. Η διανομή των φυλλαδίων θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα επιβατηγά πλοία που αναχωρούν εκείνη την ημέρα από το λιμάνι του Πειραιά, την ώρα της επιβίβασης και του ελέγχου των εισιτηρίων. Εκτιμάται ότι θα διανεμηθούν και πάλι περίπου 15.000 φυλλάδια σε προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων εκείνης της ημέρας. Η ενημερωτική δράση υλοποιείται με την βοήθεια της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας και επίσης συντονίζεται και υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.) ο οποίος είναι το θεσμικό όργανο των πλοιοκτητών της ακτοπλοΐας.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024