Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“The Great Secret of Lavrion”

“The Great Secret of Lavrion”

Ο συγγραφέας Πάρις Περάκης σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και τη Θεατρική Ομάδα “Εξόρυξη”, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο βιντεοπαιχνίδι γρίφων που βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Το παιχνίδι […]

Ο συγγραφέας Πάρις Περάκης σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και τη Θεατρική Ομάδα “Εξόρυξη”, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο βιντεοπαιχνίδι γρίφων που βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Το παιχνίδι “The Great Secret of Lavrion” έκανε πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και είχε πάνω από 1.000 εγγραφές παικτών στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή, παρακολουθούν τα βίντεο των επεισοδίων και ξετυλίγουν ένα μονοπάτι που ξεκινά από το αρχαιότερο σωζόμενο θέατρο της Ελλάδας -το Αρχαίο Θέατρο Θορικού- για να καταλήξει στα διατηρητέα κτήρια της πρώην Γαλλικής Εταιρείας Μεταλλείων Λαυρίου. Το παιχνίδι -λόγω δυσκολίας των γρίφων- απευθύνεται σε παίκτες άνω των 15 ετών, όμως με τις διαθέσιμες βοήθειες θα μπορούσαν να παίξουν και οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, δίνοντας βάση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις ιστορικές γνώσεις. Επίσης, για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακοής, το παιχνίδι διαθέτει επεξηγηματικά βίντεο και είναι πλήρως υποτιτλισμένο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τέλος, χάρη στους χορηγούς και δωροθέτες που στήριξαν το “Σπουδαίο Μυστικό”, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα, ακόμη και χωρίς κλήρωση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024