Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιεθνείς συνεργασίες της Helexpo για ακόμη πιο διεθνείς εκθέσεις

Διεθνείς συνεργασίες της Helexpo για ακόμη πιο διεθνείς εκθέσεις

Με ένα δίκτυο δεκατεσσάρων αντιπροσώπων σε εννέα χώρες, η Helexpo, ενισχύει την εξωστρέφεια και τον στόχο της για διεθνοποίηση των εκθέσεων που διοργανώνει, με την ενίσχυσητόσο του αριθμού των εκθετών […]

Με ένα δίκτυο δεκατεσσάρων αντιπροσώπων σε εννέα χώρες, η Helexpo, ενισχύει την εξωστρέφεια και τον στόχο της για διεθνοποίηση των εκθέσεων που διοργανώνει, με την ενίσχυση<...>τόσο του αριθμού των εκθετών όσο και των εμπορικών τους επισκεπτών, ενώ, παράλληλα, υπογραμμίζει την στρατηγική του φορέα για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, σε ένα νέο, αναδυόμενο πόλο, με σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις και διεθνές εμπόριο υψηλών αποδόσεων.

Κατά τις 2 προηγούμενες μέρες οι εκπρόσωποι των εταιριών – αντιπροσώπων της Helexpo, από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Λιθουανία και τη Γαλλία, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ, συναντήθηκαν με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του φορέα κ. Θέμη Καρτσιώτη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρίας. Κατά το διήμερο, μεταξύ των υπευθύνων διοργάνωσης των Εκθέσεων, της Διεύθυνσης Συνεδρίων, του τμήματος Expopartenariat, καθώς και των εκπροσώπων της Helexpro και των αντιπροσώπων της εταιρίας, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες διμερείς συναντήσεις εργασίας.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των αντιπροσώπων – εταιριών της Ηεlexpo, οι οποίες είναι ανά περίπτωση είτε εταιρίες οργάνωσης εκθεσιακών συμμετοχών στο εξωτερικό είτε εταιρίες συμβούλων, ή Επιμελητήρια, έγινε με κριτήρια το επιχειρηματικό τους κύρος, την απόλυτη γνώση των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούνται, καθώς και την εμπειρία – τεχνογνωσία τους στην Εκθεσιακή αγορά, ύστερα από πολύμηνη διερεύνηση των αγορών αυτών από τo τμήμα Διεθνών Σχέσεων με τη καθοδήγηση της Διεύθυνσης Marketing της Helexpo.

Επόμενος στόχος της Helexpo, είναι η επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων και σε άλλες χώρες, της Μέσης Ανατολής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Βόρειας Αφρικής, της Κίνας και των Η.Π.Α. μέσα στο 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024