Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΚαι τρίτη χρονιά ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Ocean Yachts Cup

Και τρίτη χρονιά ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Ocean Yachts Cup

Συνεχίζοντας την παράδοση, η Ocean Yachts, η μοναδική ελληνική ναυπηγική εταιρία κατασκευής χειροποίητων, πολυτελών ιστιοπλοϊκών σκαφών διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον ιστιοπλοϊκό αγώναOcean Yachts Cup ενός αγώνα που έχει […]

Συνεχίζοντας την παράδοση, η Ocean Yachts, η μοναδική ελληνική ναυπηγική εταιρία κατασκευής χειροποίητων, πολυτελών ιστιοπλοϊκών σκαφών διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα<…>Ocean Yachts Cup ενός αγώνα που έχει γίνει πλέον θεσμός, αποκλειστικά για σκάφη Ocean Star, το Σάββατο 21 Απριλίου 2007 με προορισμό το πανέμορφο νησί του Πόρου.

H εκκίνηση και του φετινού αγώνα θα πραγματοποιηθεί από τη μαρίνα του Καλαμακίου στις 10:00 το πρωί και τα πανέμορφα ιστιοπλοϊκά Ocean Star με συντροφιά τον άνεμο του Αργοσαρωνικού θα τερματίσουν στο νησί του Πόρου. Το ίδιο βράδυ, μέσα σε εορταστικό κλίμα θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές του συναρπαστικού αυτού αγώνα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και λάτρεις της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας.

Ο ιδιοκτήτης της Ocean Yachts, κ. Κωνσταντίνος Αναργύρου δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά περήφανος που συνεχίζουμε δυναμικά και τη φετινή χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι για όλους μας θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Τα σκάφη της Ocean Yachts για ακόμη μία χρονιά θα πλεύσουν προς το νησί του Πόρου βάζοντας τα «δυνατά» τους για τη γραμμή του τερματισμού. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024