Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑναγκαία η βελτίωση των θαλασσίων συγκοινωνιών
Επίσκεψη Καμμένου στη Λήμνο

Αναγκαία η βελτίωση των θαλασσίων συγκοινωνιών

Το νησί της Λήμνου, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 95ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού, επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και ΝησιωτικήςΠολιτικής, κ. […]

Το νησί της Λήμνου, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 95ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού, επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής<...>Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Καμμένος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. Καμμένος είχε επαφές, τόσο με φορείς της αυτοδιοίκησης, όσο και με παραγωγικές τάξεις της Λήμνου.

Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε στο επαρχείο του νησιού ετέθη το θέμα της συχνότερης ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου όχι μόνο με τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη άλλά και με τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Συζητήθηκαν ακόμα το θέμα των έργων στο νέο λιμάνι της Λήμνου τα οποία ολοκληρώνονται, το ζήτημα της επάνδρωσης του νέου πανεπιστημίου του νησιού, η βελτίωση των συνθηκών στα αλιευτικά καταφύγια, καθώς και η έναρξη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού Μούδρου.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των θαλασσίων συγκοινωνιών, ενώ συζητήθηκε και η πιθανότητα δημιουργίας Ναυτιλιακής Εταιρίας Λήμνου με την συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Υφυπουργός έκανε λόγο για προκήρυξη διαγωνισμού από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που θα αφορά στην τοποθέτηση καινούργιων πλοίων στις γραμμές της Λήμνου. Τέλος, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ετέθη και το θέμα του εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών που εξυπηρετούν τη Λήμνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024