Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαρέμβαση Πρωθυπουργού για το ακτοπλοϊκό

Παρέμβαση Πρωθυπουργού για το ακτοπλοϊκό

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στο αίτημα για συνάντηση, που είχε προβάλλει ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, για λογαριασμό της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, με κύριο θέμα συζήτησης το ακτοπλοϊκό, που […]

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στο αίτημα για συνάντηση, που είχε προβάλλει ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, για<...> λογαριασμό της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, με κύριο θέμα συζήτησης το ακτοπλοϊκό, που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την Δωδεκάνησο, παρέπεμψε το θέμα στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, για “περαιτέρω αξιολόγηση και ενδεδειγμένες ενέργειες”.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή και με δεδομένο ότι οι παράγοντες του νομού είχαν ζητήσει να έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μαχαιρίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ροδιακής`, αποφάσισε να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για σήμερα. Σκοπός της σύσκεψης αυτής είναι η αξιολόγηση όλων των δεδομένων, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός των περαιτέρω κινήσεων στο πλαίσιο της συνεχούς εγρήγορσης και κινητοποίησης, με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την διεκδίκηση μόνιμης λύσης του ακτοπλοϊκού προβλήματος.

Σύμφωνα μάλιστα, με έγκυρες πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Καραμανλής, και πέραν της απαντητικής επιστολής προς τον κ. Μαχαιρίδη, είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Ναυτιλίας και του ζήτησε “να πράξει ό,τι απαιτείται για τη λύση του ακτοπλοϊκού προβλήματος όλων των νησιών του Αιγαίου το αργότερο μέχρι το Μάρτιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024