Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα ιστοσελίδα για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

Νέα ιστοσελίδα για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

Στη δημιουργία σύγχρονου διαδικτυακού τόπου προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, (www.poet.gr) με στόχο την αρτιότερη ενημέρωση των μελών της αλλά και του τουριστικού κλάδου γενικότερα. Με βασικότερο στόχο την έγκυρη ενημέρωση για σημαντικά θέματα του τουρισμού η ιστοσελίδα θα αναβαθμίζεται…

Στη δημιουργία σύγχρονου διαδικτυακού τόπου προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, (www.poet.gr) με στόχο την αρτιότερη ενημέρωση<...>των μελών της αλλά και του τουριστικού κλάδου γενικότερα. Με βασικότερο στόχο την έγκυρη ενημέρωση για σημαντικά θέματα του τουρισμού η ιστοσελίδα θα αναβαθμίζεται συνεχώς, ενώ θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία.

Ανάμεσα στα άλλα, στη νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνονται όλα τα σχετικά με την ταυτότητα, το ΔΣ και τη φιλοσοφία της ΠΟΕΤ. Επίσης αναπτύσσονται θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο αλλά και τη σχετική νομοθεσία, ενώ σε ειδική στήλη δημοσιεύονται ειδήσεις από τη δραστηριότητα της ομοσπονδίας. Σε φάση ανάπτυξης βρίσκεται και η αντίστοιχη αγγλική έκδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Travel Media Applications.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024