Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠρόταση για μείωση της τιμής του καφέ στις τουριστικές περιοχές της χώρας

Πρόταση για μείωση της τιμής του καφέ στις τουριστικές περιοχές της χώρας

Το Corfu Palace Hotel αντιλαμβανόμενο την αγανάκτηση των επισκεπτών του νησιού αλλά και των Κερκυραίων για την τιμή πώλησης του Καφέ στα καφενεία της πόλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία καταπολέμησης του φαινομένου. […]

Το Corfu Palace Hotel αντιλαμβανόμενο την αγανάκτηση των επισκεπτών του νησιού αλλά και των Κερκυραίων για την τιμή πώλησης του Καφέ<...> στα καφενεία της πόλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία καταπολέμησης του φαινομένου.

Από την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2004 η τιμή πώλησης του Espresso έγινε 1,40 ευρώ, ενώ του Cappuccino 1,90 ευρώ. Ανάλογες μειώσεις θα υπάρξουν και στα άλλα είδη καφέ και ροφημάτων, δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι επιχειρηματίες έτσι ώστε να σταματήσει το γνωστό και από πολλούς λεγόμενο ότι η Κέρκυρα είναι ακριβός τουριστικός προορισμός. «Είναι μια πρωτοβουλία μικρή σε μέγεθος αλλά μεγάλης σημασίας και ευελπιστούμε ότι οι συνάδελφοι θα το αξιολογήσουν θετικά και θα αντιδράσουν ανάλογα, για το καλό της Κέρκυρας», ανακοίνωσε η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024