Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΕγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο Διονύσιος Σολωμός

Εγκαινιάστηκε το νέο συνεδριακό κέντρο Διονύσιος Σολωμός

Τα εγκαίνια του νέου συνεδριακού κέντρου Διονύσιος Σολωμός πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσία των αρχών, τουριστικών φορέων και μελών του Corfu Palace Club. Το Συνεδριακό κέντρο Διονύσιος Σολωμός, που […]

Τα εγκαίνια του νέου συνεδριακού κέντρου Διονύσιος Σολωμός πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο<...> Corfu Palace, παρουσία των αρχών, τουριστικών φορέων και μελών του Corfu Palace Club.

Το Συνεδριακό κέντρο Διονύσιος Σολωμός, που αποτελεί συνέχεια του προγράμματος ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του ξενοδοχείου, παρέχει 550 τ.μ. ωφέλιμου χώρου και αποτελείται από μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 350 θέσεων, η οποία έχει την δυνατότητα διάσπασης σε 3 μικρότερες αίθουσες χωρητικότητας 100 θέσεων. Οι αίθουσες που προκύπτουν φέρουν τα ονόματα των Κερκυραίων: Νικόλαου Μάντζαρου ( συνθέτη του εθνικού μας ύμνου ), Σπύρου Σαμάρα ( συνθέτη του ύμνου των ολυμπιακών αγώνων ) και του συγγραφέα Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Ο χώρος του Bar καλύπτει τις ανάγκες των Coffee Breaks, ενώ διαθέτει δορυφορική κουζίνα ικανή να καλύψει δεξίωση 250 ατόμων ή κοκτέιλ 500 ατόμων. Διαθέτει επίσης γραφείο γραμματειακής υποστήριξης των διοργανωτών εξοπλισμένο με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, δυνατότητα τοποθέτησης στις αίθουσες καμπίνων μετάφρασης και σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024