Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Louis Hotels στους Έλληνες ταξιδιώτες

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Louis Hotels στους Έλληνες ταξιδιώτες

Στο πλαίσιο της έκθεσης Τουριστικό Πανοράμα 2004, η Louis Hotels μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και στο ελληνικό κοινό […]

Στο πλαίσιο της έκθεσης Τουριστικό Πανοράμα 2004, η Louis Hotels μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στη διεθνή έκθεση<...> ΙΤΒ στο Βερολίνο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και στο ελληνικό κοινό τη νέα ταυτότητα τόσο των εντύπων της όσο και του εταιρικού της προφίλ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της, καθώς και να ενημερωθούν πλήρως για την ποιότητα και την ποικιλία των υπηρεσιών που παρέχονται στις 24 ξενοδοχειακές μονάδες της Louis Hotels στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα, η Louis Hotels παρουσίασε τις προσφορές που έχει προγραμματίσει για όλη τη φετινή τουριστική περίοδο (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο 2004), καθώς και τα πακέτα διακοπών στους προορισμούς της. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας, είχαν, επίσης, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε καθημερινή κλήρωση, που ανέδειξε 3 τυχερούς. Οι νικητές κέρδισαν από μία οκταήμερη (7 νύχτες) διαμονή στα Louis Helios Beach στην Κω, Louis Palazzo Di Zante στη Ζάκυνθο και Louis Creta Princess Beach στα Χανιά. Τέλος, σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Απριλίου στα γραφεία της εταιρίας αναδείχθηκε από το σύνολο των συμμετασχόντων στις προηγούμενες κληρώσεις, τέταρτος νικητής που κέρδισε αντίστοιχη διαμονή σε ένα από τα Louis Hotels στην Ελλάδα.

Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφθηκαν βουλευτές και άλλοι επίσημοι φορείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Louis Hotels στα ξενοδοχεία της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024