Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεργασία ΔΕΘ και Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Συνεργασία ΔΕΘ και Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Σύμβαση συνεργασίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης μέσω της πλήρους αξιοποίησης του εκθεσιακού θεσμού, υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδαο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Νικήτας Δολαψάκης και ο πρόεδρος της […]

Σύμβαση συνεργασίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης μέσω της πλήρους αξιοποίησης του εκθεσιακού θεσμού, υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα<...>ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Νικήτας Δολαψάκης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. Α.Ε.) και πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) κ. Δημήτρης Μπακατσέλος.

Στην προγραμματική σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπονται:


  1. Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκθεσιακής προβολής και προώθησης των κρητικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  2. Η ενίσχυση των ενεργειών προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων της Κρήτης και της τοπικής παραγωγής σε εκθέσεις και γεγονότα που διοργανώνει η ΔΕΘ Α.Ε. τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

  3. Η από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διοργάνωση γεγονότων, οικονομικού, επιχειρηματικού αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024