Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκυρώνονται όλες οι σημερινές πτήσεις της Lufthansa από και προς την Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Ακυρώνονται όλες οι σημερινές πτήσεις της Lufthansa από και προς την Αθήνα

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία παρακαλεί τους επιβάτες της να μη μεταβούν στο αεροδρόμιο.

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας από το συνδικάτο πληρωμάτων UFO της Lufthansa, όλες οι πτήσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αύριο 9 Νοεμβρίου προς και από την Αθήνα, ακυρώνονται.

“Η Lufthansa εκφράζει τη λύπη της και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου οι επιβάτες να προωθηθούν σε άλλες πτήσεις. Καλούμε όλους τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήριο για σημερινή πτήση να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες ή να επισκεφθούν το Lh.com (my booking), προκειμένου να διερευνήσουν τις επιλογές τους. Επιπλέον καλούμε τους επιβάτες να μη μεταβούν στο αεροδρόμιο”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνολικά 113.000 επιβάτες επηρεάζονται από την απεργία
Η Lufthansa ανέφερε ότι 113.000 επιβάτες επηρεάζονται από τις σημερινές ακυρώσεις πτήσεων, λόγω της απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας, που γίνεται λόγω περικοπών.

Πιο συγκεκριμένα, 929 πτήσεις από Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Μόναχο ακυρώνονται. Μέλη του UFO προγραμματίζουν παραιτέρω απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα και σε άλλα αεροδρόμια.

Η εταιρεία ανέφερε πάντως ότι τα 2/3 των 3.000 πτήσεών της για σήμερα θα γίνουν κανονικά, καθώς δεν επηρεάζονται οι θυγατρικές της, Austrian Airlines, Germanwings, Eurowings, Brussels Airlines, Air Dolomiti, Swiss και Cityline.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024