Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ γερμανικη City Airlines ξεκινά πτήσεις το καλοκαίρι του 2024
Αεροπορικές εταιρείες

Η γερμανικη City Airlines ξεκινά πτήσεις το καλοκαίρι του 2024

Lufthansa City Airbus319

Η προσθήκη της νέας εταιρείας είναι απαραίτητη για τη θέση του Ομίλου Lufthansa στην αγορά και την προγραμματισμένη ανάπτυξη των επιχειρήσεων μεγάλων αποστάσεων στη γερμανική αγορά.

Η νεότερη αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa, City Airlines, ετοιμάζεται για την επιχειρησιακή της έναρξη το καλοκαίρι του 2024. Η νέα εταιρεία ετοιμάζει τις πτήσεις της και ξεκινά τη διαδικασία πρόσληψης για το πιλοτήριο και το πλήρωμα καμπίνας, με άμεση ισχύ, ενώ το επόμενο έτος θα ξεκινήσουν νέα μαθήματα κατάρτισης. Η προσφορά για τους νέους εργαζόμενους στη City Airlines περιλαμβάνει ελκυστικούς μισθούς και συνθήκες απασχόλησης. Σύμφωνα με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική στελέχωσης της City Airlines, οι αγγλόφωνοι πιλότοι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση.

“Ξεκινάμε και δημιουργούμε προοπτικές για νέους και έμπειρους συναδέλφους με ελκυστικές συνθήκες εργασίας στη Γερμανία”, λέει ο Jens Fehlinger, Chief Operating Officer της City Airlines. “Οι επιβάτες μας στο αεροσκάφος μπορούν να προσβλέπουν σε μια αφοσιωμένη ομάδα και μια εμπειρία πτήσης με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa στις πτήσεις τους με την City Airlines”.

Η City Airlines ιδρύθηκε πέρυσι και έλαβε το πιστοποιητικό πτητικής ικανότητας (AOC) από τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας τον Ιούνιο του 2023. Ως πάροχος δρομολογίων μικρών και μεσαίων αποστάσεων από τους κόμβους του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, η City Airlines θα εκτελεί επίσης πτήσεις τροφοδοσίας για τη Lufthansa.

Η City Airlines θα ξεκινήσει τις πτήσεις της το καλοκαίρι του 2024 με  τύπο αεροσκάφους Airbus A319. Επιπλέον, ο Όμιλος Lufthansa αξιολογεί τη δυνατότητα χρήσης αεροσκαφών συγκρίσιμου μεγέθους, όπως το Airbus A220 ή το Embraer, για την City Airlines.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024