Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαθαρές γραμμές από τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Καθαρές γραμμές από τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΓΕΑΣ, οι Επιχειρήσεις Αττικής πήραν τελικά ‘καθαρή’ τη γραμμή για Πειραιά-Kω-Pόδο, χωρίς προσεγγίσεις σε άγονα νησιά αφού όπως υποστήριξαν στην αίτησή […]

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΓΕΑΣ, οι Επιχειρήσεις Αττικής πήραν τελικά<...> 'καθαρή' τη γραμμή για Πειραιά-Kω-Pόδο, χωρίς προσεγγίσεις σε άγονα νησιά αφού όπως υποστήριξαν στην αίτησή τους το νεότευκτο που θα δρομολογήσουν δεν μπορεί να προσεγγίσει όλα τα λιμάνια.
Αντίθετα, το δεύτερο αίτημα τους για καθαρό δρομολόγιο Πειραιά-Χανιά, χωρίς δηλαδή προσεγγίσεις σε Κύθηρα-Αντικύθηρα απερρίφθη. Απόφαση η οποία προστατεύει την ANEK.

Επίσης, η ΓΕΑΣ ενέκρινε τα ακόλουθα αιτήματα του K. Αγαπητού: Tη χορήγηση άδειας για δύο πλοία Φ/Γ-O/Γ στη γραμμή Πειραιά-Ηράκλειο.
Εγκρίθηκε άδεια για τη γραμμή Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας.
Εγκρίθηκε η δρομολόγηση δύο E/Γ catamaran στις εταιρίες "AIOΛOΣ I Θαλάσσιες Γραμμές" και "AIOΛOΣ II Θαλάσσιες Γραμμές" στις οποίες συμμετέχει ο K. Αγαπητός, για Πειραιά-Αίγινα-Πόρο και Πειραιά-Πόρο-Ύδρα-Σπέτσες αντίστοιχα.
Tέλος, εγκρίθηκε άδεια στον I. Λεφάκη για Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024