Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνακάλυψη των ΗΠΑ ως τουριστικού προορισμού
Προώθηση των ΗΠΑ από το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Ανακάλυψη των ΗΠΑ ως τουριστικού προορισμού

Προώθηση των τουριστικών αμερικανικών εταιρειών με Περίπτερο στην 27η Philoxenia, υπό τη διοργάνωση του Εμπορικού Τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Το Περίπτερο “Discover America” Literature Promotion Pavilion κατά τη φετινή 27η Philoxenia, που για διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, από το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, προσήλκυσε -εκτός του μεγάλου αριθμού επισκεπτών της έκθεσης- και πλήθος Ελλήνων στελεχών και επιχειρηματιών του τουριστικού και ταξιδιωτικού κλάδου. Οι τουριστικές αμερικανικές εταιρείες που συμμετείχαν στο Περίπτερο με ενημερωτικό υλικό των δραστηριοτήτων τους, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον προώθησης των προορισμών και των υπηρεσιών τους στην ελληνική αγορά, ενώ ανυπομονούν να φιλοξενήσουν Έλληνες τουρίστες (και τουρίστες των γειτονικών μας χωρών) στις ΗΠΑ. Παρών στην προωθητική κίνηση των αμερικανικών εταιρειών στη Philoxenia ήταν και ο David ΜcNeill, Εμπορικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και η προϊσταμένη του Εμπορικού Τμήματος της πρεσβείας, κα Ειρήνη Ράλλη.

Οι αμερικανικές εταιρείες που συμμετείχαν στο Περίπτερο “Discover America” στην Philoxenia ήταν:
Best Western International, Inc.
Caesars Entertainment Corporation (εκπρόσωπος στην Ελλάδα: Discover the World Marketing Greece)
Delta Air Lines
Hyatt Hotels Corporation (εκπρόσωπος στην Ελλλάδα: Discover the World Marketing Greece)
J. Paul Getty Museum
NYC & Company
Premium Outlets
Royal Caribbean (διεθνής εκπρόσωπος στην Ελλάδα: Navigator Travel and Tourism Services)
Teamamerica Inc.

Τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και οι τουριστικοί πράκτορες που ενδιαφέρονται για επικοινωνία με τις εταιρείες αυτές, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ειρήνη Ράλλη, στο Irene.Ralli@trade.gov.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024