Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤεχνική αναβολή πτήσης CY 341: Επιπτώσεις και διαχείριση από Cyprus Airways
Αεροπορικές Εταιρείες

Τεχνική αναβολή πτήσης CY 341: Επιπτώσεις και διαχείριση από Cyprus Airways

Cyprus Airways

Η πτήση CY 341 αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, δημιουργώντας προκλήσεις στην επικοινωνία και διαχείριση επιβατών. Πώς αντιμετώπισε το ζήτημα η Cyprus Airways;

Η πτήση CY 341 της Cyprus Airways, την οποία εκτελούσε η εταιρεία Nordica για λογαριασμό του αερομεταφορέα, που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Φιουμιτσίνο στις 29 Αυγούστου στις 19:40 για Λάρνακα, αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους.

Παρόλο που δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, οι τοπικοί μηχανικοί χρειάστηκαν ένα ανταλλακτικό που δεν ήταν διαθέσιμο στο Fiumicino και έπρεπε να έρθει αεροπορικώς από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ενώ κατά την άφιξη ένα από τα ανταλλακτικά δεν ήταν σωστό και έπρεπε να να παραγγελθεί με παρόμοιο χρόνο αποστολής προκαλώντας περαιτέρω καθυστέρηση.

Καθώς το αεροσκάφος και το πλήρωμα πτήσης ήταν της Nordica, η Cyprus Airways έπαιρνε τις σχετικές πληροφορίες της Nordica, γεγονός που προκάλεσε προκλήσεις στην έγκαιρη και ακριβή επικοινωνία με τους επιβάτες προκαλώντας απογοήτευση για την οποία απολογούμαστε.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από την Cyprus Airways σε Ξενοδοχεία στην Ρώμη.

Τελικά, τα ανταλλακτικά παραλήφθηκαν, το αεροσκάφος εγκρίθηκε για να πετάξει με ασφάλεια τηρουμένων των υψηλών ορίων ασφαλείας της Cyprus Airways και η πτήση CY 341 αναχώρησε για την Λάρνακα στις 16:20 ώρα Ρώμης.

Ο χειρισμός της περίπτωσης έγινε με κύριο γνώμονα την ασφάλεια που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Cyprus Airways.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024