Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο Christmas Theater φέρνει στην Αθήνα μεγάλες διεθνείς παραγωγές – έρχονται “Fame” και “Lord of the Rings”
Πολιτισμός

Το Christmas Theater φέρνει στην Αθήνα μεγάλες διεθνείς παραγωγές – έρχονται “Fame” και “Lord of the Rings”

FAME
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του "Fame".

Το Christmas Theater αποτελείται από αμφιθεατρική πλατεία με θεατρικά καθίσματα και από κερκίδες με καρέκλες, αλλά και με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας.

Το Christmas Theater, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, είναι ένας πολυχώρος χωρητικότητας 3.000 θεατών (το μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας) και φιλοξενεί κάθε χρόνο φιλόδοξες παραστάσεις, τόσο εγχώριας όσο και διεθνούς παραγωγής.

Η πλέον πρόσφατη προσθήκη στις διεθνείς του παραγωγές, το μιούζικαλ “Fame” έρχεται από σήμερα 1η και έως τις 10 Μαρτίου, με ένα εξαιρετικό cast απευθείας από το Λονδίνο.  Βασισμένο στην ιστορική ταινία του 1980, που σημάδεψε την pop κουλτούρα της εποχής, το “Fame” ακολουθεί τις ζωές, τις φιλοδοξίες, τους έρωτες, και τα όνειρα των σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκηςs, όσο αυτοί αγωνίζονται να τα καταφέρουν στο δύσκολο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος.

FAME

Η παράσταση – θρύλος του David De Silva έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ υπήρξε υποψήφια για τρία βραβεία Λόρενς Ολίβιε στην Αγγλία. Είναι βασισμένη στην κλασική κινηματογραφική ταινία του 1980, που κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ, έγινε σήριαλ, αλλά και κινηματογραφικό ριμέικ 30 χρόνια μετά, φέρνοντας ξανά το “Fame” στην καρδιά της νεότερης γενιάς.

Το musical παρουσιάζεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Lord of the Rings in Concert

Ακόμη, στις 18 Μαΐου, για μία και μοναδική παράσταση, η μουσική του βραβευμένου με τρία Όσκαρ, τρείς Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα Γκράμυ συνθέτη Howard Shore έρχεται και στην Αθήνα. Με 80 μουσικούς και συνεργάτες κάθε συναυλία της ορχήστρας Lords of the Sound αποτυπώνεται στο μυαλό και στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών διάσημων ταινιών ανά τoν κόσμο.

LOTR

Η Συμφωνική Ορχήστρα “Lords of the Sound”, η οποία πραγματοποίησε sστο παρελθόν τρεις sold out συναυλίες στο Christmas Theater, επιστρέφει και παρουσιάζει τη νέα μουσική παράσταση “Lord of the Rings in Concert”. Η οσκαρική μουσική του Howard Shore, γραμμένη ανάμεσα σε άλλες και για την πιο γνωστή τριλογία “The Lord of the Rings” θα ηχήσει θέτοντας μια νέα δυναμική και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει στη Μέση Γη.

LOTR

Επηρεασμένος από μουσικές τάσεις όπως ο ρομαντισμός και το αβανγκάρντ και έχοντας στη διάθεσή του για ηχογράφηση μια πολυπληθή ορχήστρα ο Howard Shore “απογείωσε” την τριλογία του Peter Jackson και κατάφερε να εκφράσει μέσα από τη μουσική, το μυθικό σύμπαν του J.R.R. Tolkin με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024